For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Andre arrangementer Århus Stiftstidendes jubilæumsbog

Andre arrangementer

Århus Stiftstidendes jubilæumsbog’Først med det sidste’ af Peter Kramer

Køb Stiftens nye jubilæumsbog med rabat – En fantastisk flot bog, der på 290 sider fortæller de seneste 225 års historie set gennem avisens spalter. De største øjeblikke fra Aarhus, Danmark og resten af verden, som Århus Stiftstidende fortalte dem. Grundet den store efterspørgsel har vi forlænget perioden, hvor abonnenter kan købe den flotte bog til en unik pris.

Dato Bogen kan købes frem til 20.12.19.

Pris Jubilæumsbog: Abonnent 249 kr. Ikke-abonnent 299 kr.

Bemærk Bogen købes og afhentes på Århus Stiftstidende på Banegårdspladsen 11 fra mandag til fredag i perioden kl. 9.00-15.00. Bogen skal senest afhentes med gyldig kvittering d. 31.01.20.


20.12.2019
Pris Fra 249 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Lanceringsevent inkl. bog


Torsdag d. 24. oktober hylder vi Århus Stiftstidende i anledningen af lanceringen af den nye bog ’Først med det sidste’. Her vil Århus Stiftstidendes chefredaktør Jan Schouby byde velkommen, inden bogens forfatter journalist og tidligere direktør hos TV2 Østjylland, Peter Kramer, vil fortælle om processen og hvilke overvejelser, der ligger bag de historier, han har valgt ud.


Avisen vil være vært ved et glas, og der vil være mulighed for at købe bogen og få den signeret af forfatteren. For abonnenter er lanceringsarrangementet gratis.


’Først med det sidste’ af Peter Kramer


Århus Stiftstidende var den første danske avis til at interviewe Adolf Hitler, og allerede i 1922 advarede avisen om, at det kunne gå alvorligt galt, hvis ikke nogen fik stoppet ”den bayerske Mussolini”, som avisens udsendte medarbejder kaldte manden, der senere endte som ansvarlig for millioner af menneskers død.


Den spændende historie og mange mange flere, kan du læse i den store coffee table book ”Først med det sidste”, som Århus Stiftstidende udgiver i anledning af avisens 225 års fødselsdag. En fantastisk flot bog, der på 290 sider fortæller de seneste 225 års historie set gennem avisens spalter. De største øjeblikke fra Aarhus, Danmark og resten af verden, som Århus Stiftstidende fortalte dem. Her finder du masser af fotos, historiske forsider, tegninger og avisudklip fra 225 års dramatisk historie. Alt sammen for at visualisere de spændende fortællinger. 


Bogen opridser alt fra de første spæde avishistorier om Den Franske Revolution, ekstraudgaver af avisen om rytterslaget ved Stjernepladsen i 1849, byens landsforrædere under besættelsen, The WHO’s skandalekoncert i 1965 og til dengang Karin Salling til sidst lukkede hundene ud i haven og åbnede skattekisten.


Jan Schouby, chefredaktør for Århus Stiftstidende, udtaler, at ”Der er ingen endegyldig sandhed. Til gengæld er avisen en enestående kilde til viden om vores fælles hverdag, et billede af tiden.” – og det er netop det bogens fokus er. 


Peter Kramer fortæller historien. Ikke avisens historie, men historien set gennem avisen, som i 225 år har bundet byen sammen. ”Det er nedslag i historien. Et uhøjtideligt kig på den tid, der var,” udtaler han.


'Først med det sidste' udgives af Århus Stiftstidende med støtte af Aarhus Stiftstidendes Fond i anledning af avisens 225 års fødselsdag. 


Bemærk


Medbring din billet i udprintet form.


Århus Stiftstidende er teknisk arrangør.


Deltager du til lanceringen, så får du din bog udleveret. 


For jer der ikke deltager i lanceringen kan bogen købes og 


afhentes på Århus Stiftstidende på Banegårdspladsen 11. 


Bogen skal senest afhentes med gyldig kvittering d. 31.12.20.


Bogen kan afhentes mandag - fredag i perioden kl. 9.00-15.00.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Home/Udvalgtefordele.cshtml)