For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kultur-rejserFærøerne i 4 dage

  • Kultur-rejserFærøerne i 4 dage

  • Kultur-rejserFærøerne i 4 dage

  • Kultur-rejserFærøerne i 4 dage

  • Kultur-rejserFærøerne i 4 dage

Kultur-rejser

Færøerne i 4 dageUdsolgt

Nu har du mulighed for at opleve den smukke og bjergskønne øgruppe, Færøerne. Det betagende land, som ligger i den nordlige del af Atlanterhavet, har med sine 18 øer mange forskellige oplevelser at byde på. Se frem til en skøn forlænget weekend, hvor du skal opleve alt fra shopping i hovedstaden til enestående og unikke naturomgivelser i det bakkede landskab. En fantastisk rejse du ikke må gå glip af!

Dato 20.08.20 - 23.08.20. Afrejse fra Billund Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person og inkluderer: Flyrejse, Bustransport på Færøerne, Dansk rejseleder, Udflugter som beskrevet i programmet, Hotel med morgenmad, Frokost på dag 3 i Gjogv samt entréer.

Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr.

Prisen inkluderer ikke entréer, der ikke er nævnt i programmet.

Sen check-in på hotellet kl. 19:00.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene og fødselsdato på alle rejsende i henhold til jeres pas.

OBS.: Garanti for pengene retur ved aflysning pga. Covid-19 retningslinjer.

Nye datoer: 20.08.20 - 23.08.20
Pris Fra 6.199 kr.
Gebyr + 15 kr.

Arrangør: De Graa busser

Runetoften 14

Aarhus V

8210

Beskrivelse

Skønne oplevelser i vente


Denne forlængede weekend på Færøerne giver dig et hav af nye, spændende oplevelser. Omfavn den færøske kultur og indsnus den særlige stemning i det betagende landskab. På rejsen besøger vi lokale byer, naturskønne områder og den hyggelige hovedstad, Thorshavn - som udover at være den største by - også er en skøn havneby. Glæd dig til en fantastisk weekend i det smukke land. 


 


Program


Dag 1: Afrejse og oplevelser i nærområdet  


Vi mødes i Billund Lufthavn, hvor flyet afgår mod Færøerne kl. 12:55. Det er vigtigt, at du er i lufthavnen til check in minimum 2 timer før afgang. Omkring kl. 13:55 lokal tid lander vi på Færøerne. Når vi ankommer, starter vi med at køre mod Thorshavn. På vej derhen gør vi stop ved Leynar, hvor vi kan se laksetrapper og en af færingernes absolut yndlingsstrande. Bagefter udforsker vi bygden Kvívík, hvor de gamle vikingebosættelser fandt sted. Hen på eftermiddagen ankommer vi til vores dejlige opholdssted på Hotel Føroyar i Thorshavn.  


 


Dag 2: Thorshavn, Kirkjubøur & Saksun  


Vi starter dagen i Thorshavn, hvor vi ser Tinganes og Lagtinget. Herefter bliver der tid til at kigge på byen og finde et frokoststop. Hen på eftermiddagen kører vi ud mod Kirkjubøur, som er Færøernes vigtigste historiske sted. I løbet af middelalderen var Kirkjubøur det kirkelige og kulturelle centrum på Færøerne. 


Herefter ser vi den smukke kongsgård samt middelaldersognekirken og ruinen af Magnuskatedralen. Her var biskoppens residens indtil reformationen, hvor det færøske bispedømme blev afskaffet. Den imponerende ruin af Magnuskatedralen dominerer stadig stedet.  


Byggeriet af katedralen menes at være begyndt i slutningen af trettende århundrede, fordi katedralens byggestil har rødder tilbage i den bedste periode af gotisk arkitektur - lige som mange vestnorske kirkebyggerier har fra den tid. 


Træhuset Roykstovan, som står bygget på et bredt stenfundament, har været hjemsted for landmændene i Kirkjubøur i flere århundreder og været i den samme færøske families varetægt i 17 generationer. Bygningen er dækket med et traditionelt græstørvtag og er bygget af solide træstammer, som siges at være kommet drivende hele vejen fra Norge for omkring 700 år siden. Stuehusets interiør afspejler livsstilen på en stor færøsk gård. 


Nu går turen videre til Saksun, der ligger på Streymoys nordvestlige del. Den maleriske landsby Saksun ligger smukt omgivet af stejle bjerge og ved foden af fjorden. Vi ser byens charmerende kirke, som blev bygget helt tilbage i 1858, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den grønne dal. Efter vores besøg i Saksun, kører vi mod Thorshavn igen, hvor der bliver mulighed for at finde et godt spisested til aftensmaden.  


 


Dag 3: Toftir, Navia, Gøta, Gjógv & Tjørnuvik 


Efter morgenmaden kører vi mod Toftir, hvor vi besøger uldvirksomheden Navia. Vi skal høre om fåreopdræt og uldproduktion, som er en af Færøernes vigtigste indtægtskilder. Derefter kører vi til den lille bygd Gøta, hvor Blásastova Museum ligger. Her får vi en enestående mulighed for at se et færøsk landsbysamfund med gamle bondehuse, fiskerhuse og en smuk færøsk kirke fra 1833.   


Vi kører nu til Gjogv på nordsiden af Eyturoy. Her kører vi over broen "Brúgvin um Streymin", som er den eneste bro over sundet mellem øerne Sterymoy og Eysturoy, som ellers er skilt ad den smalle Sundini-kanal.  


Fordi kanalen er meget snæver, dannes der spektakulære hvirvler ved bunden af broen, når vandet løber stærkt med strømmen. Gæster er velkomne til at gå den korte afstand "over Atlanten. " Vi passerer Eiði og krydser bjergene til Gjógv. Vi passerer også det højeste bjerg på Færøerne, Slættaratindur (882 m). I Gjogv spiser vi frokost inden turen går til nordspidsen af Streymoy hvor bygden Tjørnuvik ligger. Her går vi en tur i byen, hvor vi b.la. ser de to fritstående klipper Risen og Kellingin.  


Efter dagens mange oplevelser kører vi mod Thorshavn, hvor rejselederen vil være behjælpelig med at finde spisesteder til aftensmaden. 


 


Dag 4: Udforsk Thorshavn og hjem mod Danmark


Efter morgenmaden og er der udtjekning fra hotellet. Der bliver nu tid til at man på egen hånd kan udforske Thorshavn og tage pænt afsked med Færøerne. Hen på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen. På vej derhen gør vi holdt i de to små bygder Gásadalur og Bø, som ligger på øen Vágar. Herfra er der en fantastisk udsigt over mod øen Mykines. Vi ankommer til lufthavnen i god tid inden afgang. Flyet afgår fra Færøerne kl. 18:25, og vi lander i Billund ca. kl. 21:15. 


Hotel


Vi indlogeres på Hotel Føroyar, som er et fornemt 4-stjernet hotel i Thorshavn. Hotellet er et hyggeligt indrettet hotel som er en del af HORESTA hotelkæden. Det betyder en del i forhold til kvaliteten af hoteller. Værelserne på hotellet er store og gode, de er indrettet moderne og har god plads.


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber 20.02.2020.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud Reservation skal ske til De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. 


Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Bemærk


De Graa Busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.  


Har du spørgsmål til rejsen kan du ringe til De Graa Busser på tlf. 86 39 43 66.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.