For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Gastronomiske oplevelserGastronomisk ophold på Hvalpsund Færgekro

  • Gastronomiske oplevelserGastronomisk ophold på Hvalpsund Færgekro

  • Gastronomiske oplevelserGastronomisk ophold på Hvalpsund Færgekro

  • Gastronomiske oplevelserGastronomisk ophold på Hvalpsund Færgekro

Gastronomiske oplevelser

Gastronomisk ophold på Hvalpsund FærgekroUdsolgt

Tag på et skønt ophold på Hvalpsund Færgekro, som denne gang står i gastronomiens tegn. Den fantastiske beliggenhed og de smukke, velholdte lokaler danner de perfekte rammer for en gastronomisk middag bestående af 5 retter med tilhørende vine. Glæd dig til at opleve Nordjyllands idyl, når kroen slår dørene op til en spændende og smagfuld gourmetaften!

Dato 04.09.20 – 05.09.20. Kl. 18.30.

Pris Abonnent 899,5 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 1.094,5 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer en 5-retters gourmetmenu med tilhørende vine samt en lækker morgenbuffet.

Bemærk Du kan minimum købe 2 billetter og kun købe lige antal billetter.

04.09.20 - 05.09.20
Pris Fra 899,50 kr.
Gebyr + 15 kr.

Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87

Farsø

9640

Beskrivelse

Gastronomisk ophold ved Limfjorden


Hvalpsund Færgekro kendes af mange mennesker. Kroen er kendt for sin fantastiske gourmet mad og den skønne beliggenhed ud til vandet. På første parket ved Limfjorden ligger Hvalpsund Færgekro.


Historien går tilbage til år 1532. Kroens ældste bygninger er fra år 1913, hvor Christian Holm var kromand, og i dag bliver stedet drevet at femte generation.


Hvalpsund Færgekro slår dørene op til en aften i gastronomiens tegn, hvor køkkenet har fået frie hænder og tryller en fantastisk 5 retters gourmetmenu med tilhørende vine frem. Efter en god nats søvn kan du se frem til at vågne op til en lækker morgenbuffet i restauranten. Det bliver et skønt ophold, hvor der ikke er sparret på forkælelse!

Bemærkninger

Hvalpsund Færgekro er teknisk arrangør. Du kan minimum købe 2 billetter og kun købe lige antal billetter. Medbring din billet i udprintet form.