For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

    Udsolgt

  • Andre arrangementer Besøg på Trapholt

Andre arrangementer

Besøg på TrapholtUDSOLGT

Besøg Trapholt i Kolding, et museum for moderne kunst og design. Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk og har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. Derudover kan du glæde dig til at opleve hvordan Trapholt stiller skarpt på sansernes komplekse samspil. I den store udstilling, SENSE ME, sætter Olafur Eliasson, Wassily Kandinsky Georgia O’Keeffe mfl. fokus på hvordan lyd, duft, farve og form påvirker os.

Dato Frit valg inden 01.02.2020

Pris Abonnent 60 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 110 kr. + 15 kr. gebyr.

Bemærk Åbningstider er tirsdag - søndag klokken 10.00-17.00

Valgfri dag før 01.02.2020
Pris Fra 60 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Museets arkitektur udgør i sig selv en attraktion. Bygget op omkring den centrale museumsgade åbner udstillingslokalerne for spændende rumlige oplevelser. Udenfor står den kraftige, skulpturelle mur, der afgrænser museet fra parken.


Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum. Huset, der blev skabt af den internationalt anerkendte danske arkitekt og designer i 1969-1970, er det eneste af sin slags og indrettet med Arne Jacobsens egne designs. Der er daglige guidede ture i sommerhuset.


En særlig sal tilegnet billeder af Richard Mortensen er blevet til i tæt samarbejde med kunstneren selv, der er en af 1900-tallets betydeligste danske kunstnere af international format.


I Trapholt caféen er der mulighed for at nyde udsigten over Kolding Fjord og indtage et lækkert måltid eller en kop kaffe. Trapholt Designbutik fører et bredt udvalg af interiørdesign fra kendte danske og internationale brands og har et håndplukket og unikt sortiment. Der er gratis parkering lige ved døren for biler og busser. 


Trapholt er handicapvenligt indrettet.


Bemærk


Medbring din billet i udprintet form.


 


Læs mere om museum og se åbningstider på www.trapholt.dk