For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Andre arrangementer Oplev en international skulpturudstilling

Andre arrangementer

Oplev en international skulpturudstillingARoS: Objects of Wonder

Nu har du mulighed for at opleve den store internationale skulpturudstilling Objects of Wonder, hvor der fremvises værker fra 1960 og frem til i dag. Under denne udstilling præsenteres vi for sanse- og tankevækkende kunstværker, som viser nedslag i den nyere skulpturhistorie. Udstillingen er i tæt samarbejde med det velkendte og populære galleri, Tate, fra England. Objects of Wonder danner rammerne for en helt ny måde at fortolke kunst.

Dato 26.10.19, ARoS, 8000 Aarhus C. Du har entré til museet hele dagen, men omvisningen starter kl. 11.00-11.45. Mødested: Garderoben lige efter informationen.

Pris Abonnent 90 kr. inkl. gebyr. // Ikke-abonnent 169 kl. inkl. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer entré og omvisning.

Foto: Louise Bourgeois Spider 1994. ARTIST ROOMS, Tate and National Galleries of Scotland. Lent by the Easton Foundation 2013. © The Easton Foundation/DACS, London 2018 .Photo © Tate, London 2018

26.10.2019
Pris Fra 90 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Objects of Wonder


Den internationale udstilling er med garanti noget, som du ikke har set før. Objects of Wonder viser flere dimensioner af kunst, og gør op med den klassiske fortolkning af hvad en skulptur er. Du har mulighed for at betragte og funderer over, hvordan elementer som følelser og lys er essentielt for kunsten. Derudover oplever du en alternativ form for kunst, hvor menneskekroppen og hverdagsobjekter udfordrer din klassiske måde at fortolke kunst på. Udstillingen viser blandt andet kunstværker fra inspirerende kunstnere såsom Yves Klein, Louise Bourgeois og Jeff Koons.


Se frem til en spændende dag i det kreative tegn, hvor du har mulighed for at betragte fantastiske og revolutionerende kunstværker. 


Program


Du har med denne billet, udover omvisningen, adgang til ARoS i hele åbningstiden på dagen. Du skal blot henvende sig i Informationen og vise din billet. Jeres omviser står ved garderoben og venter på dig og de andre der skal med på omvisning. Husk at komme min. 30 minutter forinden, da du kan risikere der er kø ved Informationen og du måske skal af med jakke og taske i garderoben. 


Foto


Louise Bourgeois Spider 1994. ARTIST ROOMS, Tate and National Galleries of Scotland. Lent by the Easton Foundation 2013. © The Easton Foundation/DACS, London 2018  


Photo © Tate, London 2018  


ARoS


ARoS er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager på ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Hvert år modtager ARoS omkring én million besøgende, hvilket gør det til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien.
ARoS’ ambition er at blive blandt de 10 væsentligste kunstmuseer i verden. Dette skal ske ved at gøre tingene på nye og utraditionelle måder, hvor museet blandt andet spiller sammen med det omgivende samfund. Derudover har ARoS etableret ARoS Triennale, der løb af stablen første gang i 2017, dedikeret en hel etage til formidlingscentret ARoS Public og har planer om at udvide museet, så der er plads til flere mennesker og mere kunst.
ARoS har fire store særgallerier, et ARoS Focus-galleri og en etage med installationskunst. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon.


Bemærk


ARoS er teknisk arrangør.


Du skal medbringe den tilsendte billet i udprintet form på dagen.


Du har entré til museet hele dagen, men omvisningen starter kl. 11.00-11.45.


Mødested: Garderoben lige ved informationen. 

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335