For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • BustureAndré Rieu i Maastricht

Busture

André Rieu i Maastricht4 dages bustur

Oplev André Rieu i hans egen Hjemby, Maastricht. Det er lykkedes at skaffe billetter til en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz". Tag med på en 4 dages bustur og oplev det storslåede show.

Dato: 16.07.2019, se opsamling under beskrivelse

Pris: Abonnent 4.495 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 4.695 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer kørsel i 4-stjernet bus, 3 x overnatning m/halvpension, Morgenkaffe og brød (dag 1), Kategori 3 - billet til koncerten (blok B1), Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden, Dansk rejseleder på hele rejsen.
Tillæg på 750 kr. for enkeltværelse

16.07.2019
Pris Fra 4.495 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Der er lagt op til et gribende og farverigt show, når den verdensberømte violinist sammen med sit 50 mand store orkester og særlige gæsteoptrædende folder sig ud til denne Open Air-koncert Vi får mulighed for at nyde ”second Waltz” & An der schönen blauen donau”, blandt mange andre. Denne oplevelse er helt unik og intens, og det vil få tårerne frem hos de fleste. I mange år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder: Med mere end 600.000 tilskuere om året, er André Rieus koncertturnéer ofte at finde på Billboard’s Top 25 Tours - sammen med blandt andre Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus og Elton John. Og, i mere end 20 år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder. En række af hans albums har opnået topplaceringer på de britiske hitlister. I 2012 gav han 30 koncerter i Sao Paulo på bare et enkelt år, og i Australien har han i mange år været blandt de mest succesfulde kunstnere. Program: Den 16. juli Der er afgang med bus først på morgenen og med passende pauser undervejs, ankommer vi til hotellet sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores hotel 4-stjernede Hotel Riche, som ligger centralt i Valkenburg og kun 12 km fra Maastricht. Fælles middag. Den 17. juli Efter en dejlig morgenbuffet, kører vi til Maastricht, André Rieu fødeby, som ligger flot ved floden Maas. Vi tager en gåtur gennem det historiske centrum og måske en tur forbi hans nuværende hjem samt hans barndomshjem. Inden vi forlader byen, kommer vi forbi den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten. Der bliver tid på egen hånd inden vi kører tilbage til hotellet. Fælles middag. Den 18. juli Vi tager på byrundtur i vores værtsby Valkenburg, og vi tager en tur op i borgruinen, hvor vi får en betagende udsigt over det smukke landskab og samtidig bliver der tid på egen hånd i den hyggelige bymidte. Vi spiser tidlig middag inden vi kører til Maastricht for at opleve turens højdepunkt: André Rieu på hjemmebane. Den betagende koncert begynder kl. 21.00 ved Vrijthofpladsen, som bliver rammerne for en vidunderlig aften under åben himmel i selskab med den bjergtagende kunstner André Rieu, berømte gæstekunstnere og et fascinerende lysshow. Koncerten varer ca. 2½ time og efter en fantastisk oplevelse kører bussen os tilbage til hotellet. Den 19. juli Efter en dejlig koncertoplevelse, kører vi tilbage til Danmark. Hvis tiden tillader det, gør vi stop ved grænsen inden vi fortsætter til vores hjemby. Opsamling: Kl. 07.30 - Svendborg Banegård Kl. 08.00 - Odense, Rosengårdscenter v/Shell Kl. 08.50 – Afk. 58B v/Middelfart Kl. 09.20 – Fredericia Banegård Kl. 09.50 – Rasteplads Hylkedal Vest, Kolding E45 Kl. 10.40 – Afk. 68 – Lysbjergvej, OK, Haderslev Kl. 10.55 – afk. 70 v/Shell, Kometvej, Rødekro Kl. 11.15 – Afk. 76 v/OK, Lejrvejen, Padborg


Bemærk


Teknisk arrangør: GIBA Travel


Regn. 2854 i Rejsegarantifonden


Gennemføres ved min. 35 personer


Alle oplyste tidspunkter er vejledende


Husk pas og Euro


Medbring din billet i udprintet form

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335