For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • BustureCirkusrevyen + Louisiana

Busture

Cirkusrevyen + Louisiana2-dages ophold i Købenahavn

Glæd dig til et par hyggelige dage i København, hvor den står på fantastiske grin på Bakken til Cirkusrevyen, et kulturelt besøg hos kunstmuseet Louisiana samt en hyggelig bytur i København. Vi overnatter på Comwell Borupgaard, som ligger i nydelige omgivelser, og har en dejlig morgenmad. Vi har A-billetter til Cirkusrevyen, som blandt andet har Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard på rollelisten. Inden showet skal vi nyde en velsmagende middag på Restaurant Røde Port.

15.08.19. -16.08.19.
Pris Fra 2.625 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Cirkusrevy 2019 – masser af skarp satire 

Cirkusrevyen har efterhånden mange år på bagen og er blevet en inkarneret del af danskernes kultur. Revyen er underholdende og går aldrig ned på at levere et storslået show i verdensklasse. Se blandt andet Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og cirkusrevy-debutanten; Karsten Jansfort i et forrygende show når tæppet løftes for dette års revy. Nye som gamle stjerner er med og de er klar til at give dig en vidunderlig aften i underholdningens tegn. Naturligvis er revyen akkompagneret af det store orkester under ledelse af selveste James Price – kapelmesteren. 

Program

Dag 1

Efter opsamling går turen sydover. Vi kører over Vejlefjord, Lillebælt og til sidst Storebælt, inden vi når til Sjælland. Vi har rundstykker og kaffe med i bussen og holder selvfølgelig passende pauser undervejs. Ved Jærgerspris skal vi spise frokost på Gerlev Kro. 

Vi kører videre til Snekkersten, som ligger ud til Øresund. Her bliver vi indkvarteret på Comwell Borupgaard. Vi får lidt tid til at nyde omgivelserne inden vi igen starter bussen og kører til Dyrehavsbakken. Her spiser vi aftensmad på Restaurant Røde Port, inden vi skal i Cirkusrevyen kl. 20. Efter revyen kører vi tilbage til hotellet. 

2. dag 

Efter morgenmad er der tid til en lille gåtur i Snekkersten eller langs vandet. I løbet af formiddagen er der afgang til Humlebæk, hvor vi besøger Louisiana, Danmarks Internationale Museum for moderne kunst. Her mødes kunst, natur og arkitektur i et enestående samspil. Glæd jer til at blive vist rundt på museet og derefter bliver der tid på egen hånd. Vi kører derefter videre forbi mange af de kendte byer Rungsted, Vedbæk, Skodsborg, Hellerup ind over Østerbro til Københavns Centrum, ophold ca. 2 - 2½ time. Derefter kører vi via Storebælt direkte hjem til opsamlingsstederne.

Opsamlingssteder

Afrejse

07:30 Musikhuset Aarhus

08:00 Viby Torv v/kirken 

08:45 Horsens, Løvenørnsgade v/banegården 

09:15 Vejle, Borgvold 

09:45 Fredericia, p-plads øst ved banegården

Hjemkomst

18:30 Fredericia, p-plads øst ved banegården 

19:00 Vejle, Borgvold 

19:30 Horsens, Løvenørnsgade v/banegården 

20:15 Viby Torv v/kirken 

20:30 Musikhuset Aarhus

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335