For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • BustureFlashdance musicalen

Busture

Flashdance musicalenI Operaen København

Endelig kommer turen til den ikoniske kærlighedsforestilling Flashdance, nu som musical med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne. Musicalen bliver sat op i Operaen på Store Scene, så der er noget at glæde sig til.

Dato Den 17.07.2019 og 27.07.2019. Se opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Abonnent 1495 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 1695 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv buskørsel, Broafgift, A-billet (parterre), Sandwich /udturen).

Pris Fra 1.495 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Flashdance musicalen i Operaen Selvom musicalen først er i 2019 – er der kun få billetter tilbage, men du har mulighed for at bestille billetter allerede nu. Filmen Flashdance fra 1983 er sammen med Dirty Dancing én af de mest ikoniske danse- og musikfilm fra 1980’erne. Flashdance blev en gigantsucces over hele verden, da den fik premiere, og soundtracket er et af periodens bedst sælgende album med over seks mio. solgte eksemplarer alene i USA. Filmen blev omskabt til musicalversion i 2008 og har efterfølgende været opført bl.a. på West End og på turné i England og USA. I Sverige blev musicalen opført i Stockholm og Göteborg i 2014, hvor den blev en megasucces og solgte endnu flere billetter end Dirty Dancing The Musical. FLASHDANCE THE MUSICAL er fortællingen om en ung, stærk kvinde, der kæmper for at udleve sin drøm som professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen for at forfølge sin drøm erfarer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof i vejen hertil. Med legendariske megahits som What A Feeling, Maniac og I Love Rock & Roll tager musicalen publikum med på det vildeste, romantiske nostalgi-trip fra start-80’erne med benvarmere, permanentet hår og den fedeste dans, sang og musik. Vi kører midt på eftermiddagen og spiser en dejlig madpakke undervejs. Vi ankommer til Operaen, hvor vi finder vores pladser på ’parketten’ og skal nyde den fantastiske musical. Opsamlingssteder Afrejse Svendborg ved Banegården kl. 15.30 Odense, Rosengårdscenter v/Shell kl. 16.00 Nyborg v/Circle K kl. 16.30 Hjemkomst Nyborg v/Circle K kl. 01.00 Odense, Rosengårdscenter v/Shell ca. kl. 01.30 Svendborg ved Banegården ca. kl. 02.00 Bemærk Giba Travel er teknisk arrangør. Giba Travel med CVR-nr. 38827405 og reg. nr. 2854 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335