For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • BustureOphold: Skagen/Læsø

  • BustureOphold: Skagen/Læsø

  • BustureOphold: Skagen/Læsø

  • BustureOphold: Skagen/Læsø

Busture

Ophold: Skagen/Læsøinkl. bus t/r, mad m.m.

Nyd 2 skønne dage i det nordlige Danmark. Vi starter oplevelserne i maleriske Skagen, hvor der både bliver tid på egen hånd, men også mulighed for at tage med ud til Grenen og dyppe fødderne. Efter nogle dejlige timer kører vi til Frederikshavn, hvor vi skal overnatte på Hotel Scandic The Reef. Dagen efter tager vi færgen til Læsø, hvor vi blandt andet skal besøge Museumsgården i Byrum og Læsø Saltsyderi.

Dato Se datoer og opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Abonnent: Dobbeltværelse 1.545 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 1.945 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: Dobbeltværelse 1.745 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 2.145 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer bustur t/r, kaffe og rundstykke, overnatning med aftensmad, morgenkomplet på færgen, madpakker til 2. dag, færge til Læsø tur/retur, lokalguide på Læsø.

Pris Fra 1.545 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Toppen af Danmark


Vores destination er toppen af Danmark, hvor vi skal besøge både Skagen og Læsø. Begge er nogle fantastiske destinationer, som har en masse at byde på. Og på denne 2 dages tur får du muligheden for at opleve begge. 


Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede omkringliggende natur, sine Skagenshuse og for sine Skagensmalere. Nord for Skagen finder du Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Inde i Skagen by er der en dejlig gågade med en masse at kigge på.


Læsø ligger som en lille oase i Kattegat. Øen er 118 kvadratkilometer og rummer ca. 2000 indbyggere, hvilket gør den til Danmarks mindste kommune. På Læsø finder du den rene natur og mulighed for stilhed og fred, men også mødet med et ø-samfund, der er glade for gæster. Øen er også meget kendt for sit salt – Læsø Salt, som stadig produceres som i gamle dage.


 


Program


1.dag. 


Når de sidste gæster er i bussen, starter vi med at holde en pause, hvor vi nyder en kop kaffe og et rundstykke. Herefter sætter vi kursen mod Skagen, som vi forventer at ankomme til ved 11-tiden. Her vil der være mulighed for at blive sat af ved Banegården eller fortsætte med bussen til Grenen. For dem som fortsætter med bussen til Grenen vil der være mulighed for at tage Sandormen helt ud på spidsen af Grenen. Her kan man stå med et ben i hvert hav. Efter fødderne er blevet dyppet i vandet vender bussen tilbage til Skagen og her vil der være mulighed for at kigge på byen og finde frokost i et af Skagens utallige spisesteder. 


Kl. 16.00 mødes vi atter ved bussen og kører til Frederikshavn, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Aftensmaden nyder vi på hotellet og derefter har man tid til at kigge nærmere på Frederikshavn, hvis man har lyst til det. 


 


2. dag. 


I dag skal vi besøge en af vores herligste øer, hvor to tredjedele af øen ligger uopdyrket hen. Først på dagen tager vi fra Frederikshavn med færgen, som på 90 minutter bringer os til Læsø.  På færgen spiser vi morgenmad, inden at vi når Læsø. Efter en behagelig sejltur kører vi en ørundtur med lokalguide forbi de mange gamle huse, som er kendt for deres karakteristiske tage, der er tækket med tang. Vi besøger Museumsgården i Byrum, som fortæller om, hvordan folk levede på øen i tidligere generationer, og Læsø Saltsyderi, hvor der er mulighed for at se saltproduktionen samt handle i saltboden. Til frokost nyder vi en medbragt madpakke. Sidst på eftermiddagen går vi igen ombord på færgen og sejler tilbage til Frederikshavn. Vel tilbage i Frederikshavn sætter vi kursen sydpå mod vores hjembyer.  


 


Dato og opsamlingssteder


02.09.19 -03.09.19


Afrejse


Odense Dannebrosgade:5.50 


Fredericia Banegård, Jernbanegade: 6.50  


Horsens Banegård: 7:40 


Musikhuset Aarhus: 8.30 


 


Hjemkomst


Musikhuset Aarhus: 19:00


Horsens Banegård: 19:50 


Fredericia Banegård: 20:40 


Odense Dannebrosgade: 21:40


09.09.19 -10.09.19


Afrejse


Sønderborg Banegård, Dybbølsgade: 5:15 


Aabenraa, Madevej: 5.55 


Haderslev, Hertug Hans Plads: 6:25 


Kolding Rutebilstation: 7:10 


Hjemkomst


Kolding Rutebilstation: 20:30 


Haderslev, Hertug Hans Plads: 21:15 


Aabenraa, Madevej: 21:45 


Sønderborg Banegård, Dybbølsgade: 22.30 


Hotel


Hotel Scandic The Reef


Arrangøren oplyser


Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder 


Minimum deltagere: 35 


Kan gangbesværede komme med på turen: ja 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete. 


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335