For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • BustureHøstfesten

Busture

HøstfestenMad, Morten Korch show m.m

Der er dømt ægte Morten Korch idyl, når vi sammen tager til Borreby Herreborg. I bedste Morten Korch stil hylder showet HØSTFESTEN de gode gamle dage i en festlig og høstpyntet teatersal. Vi starter oplevelsen med velsmagende mad i de skønne omgivelser, og derefter venter der os et underholdende show med blandt andet Jan Schou. Inden vi vender snuden hjem, skal vi hygge os med snak, musik og dans.

28.09.2019
Pris Fra 695 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

HØSTFESTEN ’Det store Morten Korch Show’

Borreby Teater byder velkommen til en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk landbo-nostalgi og sort humor. I bedste Morten Korch stil hylder HØSTFESTEN de gode gamle dage i en festlig og høstpyntet teatersal, der oprindelig var en af Borreby Herreborgs store gamle lader. 

Borreby Herreborg, der ligger lige udenfor på Skælskør, er en af Danmarks smukkeste, opført af Kansler Johan Friis i år 1556. Her mærker man hurtigt det historiske sus og perfekte rammer til et sjovt og underholdende lystspil. Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær og Høstfestens Ensemble. Kapelmester er Jørn Bonde.

Program

Vi kører fra opsamlingsstederne og forsætter mod Borreby Herreborg, hvor der venter os en underholdende dag.

HØSTFESTEN starter kl. 13.00 med en lækker høstplatte, og bagefter begynder showet med dramatik, musik og sang over de folkekære melodramer i de Morten Korch’ske fortællinger. Efter spisning og show er der mulighed for at hygge videre med snak, dans og musik. Baren er åben både før, under og efter showet. Efter nogle fornøjelige timer på Borreby Herreborg, går turen nu tilbage mod Fyn og Jylland. 


Opsamlingssteder

Afrejse

Horsens Banegård v. Løvenørnsgade: 09:15 

Vejle Borgvold ved Banegården: 09:45 

Middelfart Rasteplads: 10:15 

Odense Dannebrogsgade: 10:55 

Nyborg St. 11:40

Hjemkomst 

Nyborg St. 18:45 

Odense Dannebrogsgade: 19:20 

Middelfart Rasteplads 20:00 

Vejle Borgvold ved Banegården 20:30 

Horsens Banegård v. Løvenørnsgade: 21:00

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335