For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • ForedragForfatterforedrag med Mogens Lykketoft

Foredrag

Forfatterforedrag med Mogens Lykketoftpå Fredericia Teater

Kom og oplev Mogens Lykketoft fortælle om et langt liv i dansk og international politik med udgangspunkt i hans helt nye erindringsbog: Holdning og handling. Foredraget afvikles som en samtale mellem Mogens Lykketoft og moderator Thomas Funding (Politisk kommentator, Avisen Danmark)

Dato 30.10.19 kl. 19.30, Fredericia Teater, 7000 Fredericia.

Pris Abonnent 100 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 175 kr. + 15 kr. gebyr.


30.10.2019
Pris Fra 100 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

For første gang nogensinde får vi Mogens Lykketofts egen fortælling om sit liv og sit politiske virke. Erindringer der er skrevet på baggrund af den unikke samling af noter og dagbogsnotater, som Lykketoft har skrevet og gemt helt fra begyndelsen og frem til i dag.

Mogens Lykketoft er blevet kaldt Danmarks mest magtfulde mand, Den Røde Eminence og højrefløjs-socialdemokrat. I bogen beskriver Mogens Lykketoft, hvad der har formet og inspireret ham, hvordan det har været at kæmpe for de værdier, han tror på. At balancere mellem idealisme og realisme. Om vanskelighederne ved at vinde frem i kampen om samfundets udvikling og samtidig bevare båndende til dem man holder mest af. Ægtefællen, børnene, børnebørnene og de gamle venner.


Holdning og handling er et enestående blik ind i maskinrummet fra en mand, der til fulde mestrer det politiske håndværk. Samtidig får læserne her også muligheden for at komme tæt på mennesket bag politikken.


Foredraget afvikles som en samtale mellem Mogens Lykketoft og moderator Thomas Funding (Politisk kommentator, Avisen Danmark)


Om Mogens Lykketoft


Mogens Lykketoft (f. 1946), uddannet cand.polit. 1971 og socialdemokratisk folketingsmedlem siden 1981. Er tidligere skatteminister, finansminister, udenrigsminister, formand for Socialdemokratiet og formand for Folketinget. I 2015-2016 varetog han formandsposten for FN’s 70. generalforsamling i New York.


Bemærk


Teknisk arrangør: Jysk Fynske Medier.


Dørene åbner kl. 19.00