For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • BøgerJeg var engang

Bøger

Jeg var engang12 kendte og spændende danskere

Michael Falch: 'Bo Østlund har en ganske særlig fornemmelse for menneskers indre, psykiske landskab. Han er en medvider, som i kraft af sine egne eksistentielle temaer forstår at kalde det indre menneske frem i dem, han engagerer sig i.
Jeg oplevede det på enestående vis i min samtale med ham til denne bog - så dybt har jeg ikke gravet i mig selv hverken før eller siden.'

Dato Bogen kan købes frem til 31.12.20.

Pris Abonnent 149 inkl. leveringsgebyr på 40 kr. // Ikke-abonnent 240 kr. inkl. leveringsgebyr på 40 kr.

Kan købes frem til 31.12.20
Pris Fra 149 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Horsensvej 31

Them

8653

Beskrivelse

 I dette magiske værk åbner 12 kendte og spændende danskere - fra Michael Falch over Peter Lund Madsen, Jens Gaardbo, Lisbeth Knudsen og Marianne Jelved til Flemming Østergaard - deres hjerter og sjæle på vid gab. 


I hudløst ærlige og overraskende samtaler fortæller de om deres opvækst som børn og unge. Om dæmonerne og englene. Om ilden i hjertet og smerten i sjælden. Om jagten på identitet. Og om alle de sten, de frivilligt eller ufrivilligt samlede op og tog med i tilværelsens rygsæk.


'Jeg var engang' er en magisk bog fyldt med fortællinger om glæde, sorg, kærlighed, omsorg og svigt. Det er magiske stunder, mareridt og rædselsøjeblikke i børnehøjde. Kort sagt alt dét, der på godt og ondt formede bogens fortællere og gjorde dem til de mennesker, de er i dag.


Samtidig er 'Jeg var engang' en kalejdoskopisk tur gennem tiden og landet. En historie om før og nu. Om by og land. En Danmarkskrønike fortalt af 12 vidt forskellige mennesker født i tidsrummet 1941 til 1973.


I bogen, som er en opdateret efterfølger til den anmelderroste bestseller 'Skilleveje' fra 2006, besøger forfatteren Bo Østlund 12 år efter sit seneste besøg atter de 12 kendte danskere for at høre, hvor tilværelsens lunefulde kastevinde førte dem hen - og det er blevet til et dusin nye stærke, overraskende og gribende samtaler om, hvordan livet tager fat i os alle på godt og ondt, mens kalenderbladene vendes.


Og hver og én af de 12 nye samtaler fra 2018 gør dette til et helt unikt værk, som aldrig er lavet tidligere.


*


Bogmarkedet' - fagbladet for den danske bogbranche - kalder bogen 'fabelagtig' og giver den seks stjerner ud af seks mulige. 


*


De 12 medvirkende i 'Jeg var engang' er:


 Michael Falch


Jens Gaardbo
Marianne Jelved
Flemming Østergaard
Lisbeth Knudsen
Peter Lund Madsen
Mogens Lykketoft
Stig Elling
Pia Kjærsgaard
Tobias Trier
Naser Khader
Erik Norman Svendsen 


 


I bogen findes en kode, som giver adgang til endnu 10 kapitler fra 'Skilleveje' med 10 andre kendte danskere - bl.a. Allan Olsen, Flemming Jensen og Anders W. Berthelsen.


Det smukke coffee table-værk på 352 sider med stift bind er propfyldt med nye og gamle fotos i farve og sort-hvid, og det er derfor også en oplagt gavebog.

Bemærkninger

Afsendes inden for 1-2 dage. Forsendelse med PostNord. Collect levering til nærmeste posthus / pakkested. Forvent en samlet leveringstid på 5-8 dage.