For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kør-selv-ferierVinferie i Alsace

  • Kør-selv-ferierVinferie i Alsace

  • Kør-selv-ferierVinferie i Alsace

  • Kør-selv-ferierVinferie i Alsace

Kør-selv-ferier

Vinferie i Alsaceinkl. 5 overnatninger m. halvpension på skønt spahotel

Tag på en skøn kør-selv-ferie til det smukke område Alsace i det nordøstlige Frankrig. Opholdet byder på vin og wellness i byen Niederbronn les Bains, hvor I kan se frem til skønne oplevelser og velvære i den populære, gamle kurby. Se frem til nogle afslappede dage i den grønne bjergkæde og nyd godt af de mange attraktioner, som ligger i bekvem køreafstand!

Dato 06.06.20, 14.06.20, 27.06.20, 21.07.20 eller 08.08.20.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer 5 overnatninger, 5x morgenbuffet, 5x 4-retters middag/buffet på Brasserie L'Alexain, 1 vinsmagning hos vineriet la Cave Vinicole de Cléebourg, fri entre til husets spa-afdeling med swimmingpool og sauna, 15 % rabat på wellnessbehandlinger.

Bemærk Prisen inkluderer ikke ekspeditionsgebyr på 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Turistskat EUR 0,70 pr. person pr. døgn afregnes direkte med hotellet.

Pris Fra 2.399 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Vin og wellness i Frankrig


Check ind på et autentisk Alsace-hotel nær centrum af den lille, charmerende kurby Niederbronn les Bains i den nordlige del af den grønne bjergkæde Vogeserne. I kurbyen har man en rig tradition for helse og velvære, og som ekstra sødme på ferietilværelsen kan I se frem til at koble af i hotellets spa-afdeling med swimmingpool, persisk hammam-sauna, sansebade og meget mere. Bagefter kan I klæde om til aftenens middag og sætte jer på terrassen i skyggen af det grønne tags hundredårige vinstokke og nyde et glas køligt Alsace-vin, inden I slår jer ned ved det dækkede bord på hotellets Brasserie L'Alexain. 


Alsace er verdensberømt for sine ædle vine, især de hvide, og på jeres ferie bor I i bekvem køreafstand til ruten med de mange gyldne dråber (51 km). Men området har meget mere at byde på – udforsk for eksempel den over 2000 år gamle by Strasbourg (52 km), hvor I kan tage på oplevelsesfærd i den fantastiske kirke Notre Dame med en svimlende højde på 142 meter. Tag også kameraet med til kvarteret Le Petite France, som syder af idyl med sine kanaler og pastelfarvede bindingsværkshuse. Nyd panoramaet fra broen Barrage Vauban, som krydser floden Ill, og hvorfra I kan se den imponerende middelalderkonstruktion Ponts Couvert med de karakteristiske tårne og broer. Byens markedsplads på øen Grand Île har fået plads på UNESCOs liste over verdenskulturarv og er helt klart et besøg værd for de, som rigtigt vil smage på Alsaces kultur og kulinariske specialiteter.


 


Hotel Hotel du Parc Spa ***


 


Bemærk


Denne rejse leveres af Happydays. 


Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.


Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.