For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kør-selv-ferieSkønt ophold ved Kappeln

  • Kør-selv-ferieSkønt ophold ved Kappeln

  • Kør-selv-ferieSkønt ophold ved Kappeln

Kør-selv-ferie

Skønt ophold ved Kappelninkl. morgenbuffet og 3-retters middag

Tag på en hyggelig miniferie i Nordtyskland. På den skønne kør-selv-ferie går turen til Kappeln, som førhen var en del af det gamle danske land. Ferien byder derfor på alt fra spændende kultur og historie til ren idyl og afslapning. Glæd jer til nogle dejlige dage i Kappeln hvor I både har tæt til strand og by.

Ankomstdato 28.02.20, 13.03.20, 16.03.20, 27.03.20 eller 10.04.20.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og er inklusive 2 overnatninger på Hotel-Restaurant Nordlicht, 2x morgenbuffet og 2x 3-retters middag inkl. en lille aperitif (snaps).

Bemærk Ekspeditionsgebyr: 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris Fra 849 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Dejlige ferieminder i Sydslesvig


Nogle gange skal man ikke køre særligt langt for at komme langt væk fra hverdagen: Det yndige landskab omkring fjorden Slien ved Schleswig-Holsteins Østersøkyst er fyldt med danske navne og vikingehistorier, og kun 60 km syd for grænsen kører man ind i den lille havneby Kappeln, der med 650 år på bagen charmerer de fleste med sin maleriske, gamle bykerne og havnefronten med hvide sejl og silderøgerier. På vej videre mod Hotel-Restaurant Nordlicht kører man over fjorden via Kappelns ikoniske klapbro og er efter fem minutter ved hotellet, der ligger få meter fra Sliens bred og kun 3 km fra Kappeln centrum. Bestemt en hyggelig base for en miniferie i det gamle danske land. 


Når I tager hul på ferien i Sydslesvig, er nærområdet særdeles velegnet til at begynde opdagelsesrejsen i: Fra hotellet går der en cykel- og vandresti ind til centrum af Kappeln, hvor den maritime stemning krydres med livlig butikshandel i en historisk bymidte - en atmosfære så hyggelig, at den gjorde Kappeln til kulisse for en populær tysk TV-serie gennem 26 år. Det kan varmt anbefales at nyde byens specialitet: Røgede sild fra det gamle røgeri på havnen. Man kan også komme på en tur i røg og damp med veterantoget fra Kappelns banegård - eller med den gamle hjuldamper og turistbådene, der sejler på Slien og ud til det lille grønstribede fyrtårn ved halvøen Schleimünde ved Østersøkysten. Foretrækker man sin egen bil, er der kun 10 minutters kørsel fra jeres hotel til den skønneste sandstrand: Weidefelder Strand (9 km) er i sæsonen fyldt med de karakteristiske, tyske strandstole, hvor man kan sidde og betragte himmel, hav og brusende bølger, så langt øjet rækker. 


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Happydays. 


Telefon 70 20 34 48 eller www.happydays.nu. 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.