For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kør-selv-ferieHyggeligt ophold ved Wittensee

  • Kør-selv-ferieHyggeligt ophold ved Wittensee

  • Kør-selv-ferieHyggeligt ophold ved Wittensee

Kør-selv-ferie

Hyggeligt ophold ved Wittensee4 dages kør-selv-ferie

Oplev smukke, tyske Wittensee på denne skønne 4 dages kør-selv-ferie. I bor på Hotel Wittensee som blot ligger et stenkast fra en af Nordtysklands absolut smukkeste søer, og så er det ikke langt fra den danske grænse. Glæd dig til nogle rolige og afslappende dage på det skønne hotel, og lad naturen forny din energi!

Ankomstdato 31.10.19, 07.11.19, 06.02.20, 12.03.20, 28.03.20, 09.04.20 eller 23.04.20.

Pris Prisen er pr. person og er inklusive 3 overnatninger på Hotel Wittensee, 3x morgenmad, 2x 3-rettersmiddag, velkomstcocktail i baren, 1x entré til Vikingemuseet Hedeby (Haithabu) el. sejltur med hjuldamper fra Kappeln, entré til Ostseeinfozentrum i Eckernförde el. til badelandet Meerwasserwellenbad i Eckernförde, cykel- og vandrekort over Naturpark Hüttener Berge samt rabat på Greenfee.
Bemærk Ekspeditionsgebyr: 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris Fra 1.399 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Fantastisk miniferie i vente


Se frem til nogle idylliske dage ved skønne Wittensee i Tyskland. Du får en enestående mulighed for at lære det gamle danske land syd for grænsen at kende. Naturparken Hüttener Berge udgør en stor del af områdets smukke naturkulisse, og med et væld af spændende stier i både lokalområdet og ved østersøkysten i badebyen Eckernförde (9 km) kan I glæde jer til mange dejlige gåture. Alt dette er inklusive et cykel- og vandrekort. Glæd dig til at gå på opdagelse i den skønne natur!


Det dejlige Hotel Wittensee er beliggende centralt i forhold til Slesvig-Holstens spændende seværdigheder. Her skal i bare beslutte, hvilke oplevelser jeres miniferie skal indeholde. Der er mulighed for at få et enestående overblik over Rendsburg (16 km) på en tur med ”luftfærgen”, som svæver under den 42 meter høje jernbanebro over Kielerkanalen. Eller I kan opleve Slesvigs maleriske Altstadt (34 km), hvor I både finder den flotte domkirke St. Petri og det gamle hertugsæde Gottorp Slot.  


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Happydays. 


Telefon 70203448 eller www.happydays.nu. 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt