For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kør-selv-ferieMiddelalderidyl i Nordtyskland

  • Kør-selv-ferieMiddelalderidyl i Nordtyskland

  • Kør-selv-ferieMiddelalderidyl i Nordtyskland

Kør-selv-ferie

Middelalderidyl i Nordtyskland4 dages kør-selv-ferie

Tag på en skøn miniferie i Tysklands smukke landskab mellem Wolfsburg og Harzen. Königslutter am Elm oser af personlighed og gamle, velholdte bindingsværkshuse pryder gadebilledet. Her finder du ren idyl og vaskeægte middelalderstemning rundt om hvert hjørne. Glæd dig at få nye oplevelser i det historiske område og kom helt ned i gear i hotellets mini-spaområde!

Ankomstdato 05.12.19, 16.01.20, 10.02.20, 13.02.20, 20.02.20 eller 09.04.20.

Pris Prisen er pr. person i feriehus og er inklusive 3 overnatninger, 3x morgenbuffet, 2x 3-retters middag/buffet, 1 times bowling pr. værelse, 1 time tennis pr. værelse samt fra adgang til swimmingpool og sauna.

Bemærk Ekspeditionsgebyr: 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris Fra 1.399 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Et skønt ophold for hele familien


Når først kursen er sat mod den tyske grænse, går der ikke mange timer før I befinder jer i et helt unikt og anderledes landskab. Det er lidt af en kliché, men det slår én netop, når man drejer væk fra motorvejen ved Hannover og tager turen ind mod Wolfsburg og Harzens disede bjerge, der dukker op i horisonten, hvor hurtigt man kan komme langt væk fra den danske hverdag og ind i en helt anden verden. 


Avalon Hotelpark Königshof er en hyggelig base for en miniferie fyldt med nye oplevelser i det historiske område mellem Autostadt Wolfsburg mod nord (27 km) og Kejserbyen Goslar i Harzen mod syd (65 km) - og her bor I desuden i en lille perle af en middelalderby med yndige bindingsværkshuse og en imponerende domkirke. På hotellet har I lige de ekstra faciliteter, der gør en forskel på en aktiv ferie som indendørs swimmingpool, bowling og tennis, og fra hotellets dør kan I begive jer direkte på vandre- eller cykeltur i Naturpark Elm-Lappwald. Königslutter ligger idyllisk ved floden Elm og er blot en af mange velbevarede bindingsværksbyer, som det vrimler med i Niedersachsen, hvor historien har strøet slotte, renæssancepaladser og middelalderborge med rund hånd. Fra hotellet er der 850 meter ind til den gamle bydel, hvor I bør begynde med at besøge Kaiserdom Königslutter og ikke mindst domkirkens nabo - et 900 år gammelt lindetræ, som er imponerende 12 meter omkring stammen. Har I benzin i blodet, bør I straks ræse til oplevelsescenteret i Wolfsburg (27 km), hvor Autostadt fylder 25 hektar og gør bilentusiaster i alle aldre bløde i knæene. I Wolfenbüttel (28 km) kan I gå på jagt i et skattekammer af en Jägermeisterbutik, og tager I turen til Hildesheim, kan I beundre "Knochenhauer", der går for at være et af verdens smukkeste bindingsværkshuse. 


Avalon Hotelpark Königshof og Königslutter am Elm har kort fortalt alt hvad i behøver for at få en dejlig miniferie. Glæd jer til et par uforglemmelige dage væk fra hverdagens stres og jag. 


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Happy Days. 


Telefon 70203448 eller www.happydays.nu. 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.