For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • ForedragForedrag med Jan Mølby

Foredrag

Foredrag med Jan MølbyThe Great Dane

Nu har du mulighed for at få et unikt indblik i fodboldlegenden Jan Mølbys imponerende karriere. Med tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler i bagagen har han opnået og oplevet mere end de fleste danskere. Tiden som fodboldspiller har kastet et hav af uforglemmelige øjeblikke af sig – og nu fortæller Jan Mølby på humoristisk vis om sine oplevelser – både på og uden for banen.

Dato
19.03.19 kl. 19.00-20.45 i Volkerts Fylke i Kolding - UDSOLGT
24.05.19 kl. 19.00-20.45 hos ECH Park i Esbjerg
29.10.19 kl. 19.00-20.45 Sønderborg Teater
31.10.19 kl. 19.00-20.45 Arena Randers

Pris Abonnent fra 219 kr. + 20 kr. gebyr // Ikke-abonnent fra 249 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner kl. 18.30.

Pris Fra 219 kr.
Gebyr + 20 kr.

Beskrivelse

Om Jan Mølby – The Great Dane Det er kun de færreste danske fodboldspillere, der kan prale af at have haft en karriere på højde med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC. Han er derfor en sand legende – særligt i Beatles-byen. Jan Mølby har gennem sin fodboldkarriere spillet sammen med flere af datidens store profiler heriblandt Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Oplevelserne har kastet et hav af uforglemmelige øjeblikke af sig – både på og uden for banen. Program Til dette eksklusive foredrag har du mulighed for at høre fodboldlegenden The Great Dane fortælle anekdoter om sin imponerende fodboldkarriere og alt, hvad der følger med. Jan Mølby vil blandt andet komme ind på, dengang Grobbelaar måtte sys med 30 sting kort før VM-finalen for klubhold, og da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Til aftenens foredrag får du et unikt indblik bag fodboldspilleren – også uden for banen. Du får eksempelvis svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Det bliver en hyggelig aften i godt selskab – og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der selvfølgelig ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer.


Bemærk Teknisk arrangør er MOD TIL.


Der er tale om unummererede pladser.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335