For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • ForedragKaren-Marie Lillelund

Foredrag

Karen-Marie LillelundTurné 2020 med spritnyt foredrag

I efteråret 2020 tager Karen-Marie Lillelund på turné med sit spritnye foredrag: Det er ikke forbudt at grine. Når livets alvor melder sig med kriser af alle afskygninger, er der altid nogen, der kommer i tvivl. Er det her for alvorligt til, at vi må grine?

Og det er muligvis for alvorligt til, at vi kan grine af det her og nu, men det er aldrig forbudt at grine. Humor er sammen med flere andre værktøjer noget af det, der kan hjælpe os gennem både kriserne og livet i det hele taget. Karen-Marie giver sit bud på, hvordan man rydder op i tankemylder og bekymringer, bliver mere nærværende og bedre til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Og husk: Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.

Dato Se datoer og lokationer under ”Beskrivelse”. Foredragene er fra kl. 19.00 – 20.30.

Pris Abonnent 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner ca. 30 minutter før.

Pris Fra 195 kr.
Gebyr + 20 kr.

Beskrivelse

Karen-Marie Lillelund


Det er altid rart at være en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere! Og man må sige, at Karen-Marie Lillelund lever op til denne titel. Ikke nok med, at hun har trukket fulde huse i nogle af Danmarks største byer, så er hun også to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”.


Med sin smittende lattermildhed og et glimt i øjet får hun publikum til at grine fra første sekund. Med humoren i fokus får hun formidlet store og små emner, som giver stof til eftertanke.


 


Over 1.800 mennesker til foredrag i 2019


I 2019 havde vi over 1.800 mennesker til Karen-Marie Lillelund foredrag rundt i Jylland og Fyn – og man må sige, at hun gjorde et fantastisk indtryk, imens at hun ivrigt fortalte om emner, som passion, motivation, at leve livet, mænd i lycra, fedt-piller plus meget mere.


En af vores kunder beskriver hende helt enkelt:


”Karen-Marie er fantastisk.” Kvinde, 40-49 år.


 


Program


09.09.20 Arena Randers, 8900 Randers C.


Tilkøb: Tapas tallerken til kr. 175. Serveres fra kl. 17.30.  • Varm røget laks med sauce verte og kapers

  • Fisketerrine med tigerrejer

  • Røget unghanebryst med soltørret tomat

  • Lufttørret bresaola med marinerede balsamco løg

  • Italiensk trøffelsalami med artiskok

  • 2 slags oste med oliven

  • Kage med frugt

  • Hertil serveres der aioli , pesto, humus samt brød


 


21.09.20 Århussalen, 8000 Aarhus C.


22.09.20 Musikhuset Esbjerg, 6700 Esbjerg. Er du abonnent, vælg billetten JV Medlem // er du ikke-abonnent, vælg billetten Normalpris. Bemærk: Gebyr 30 kr.


24.09.20 Magasinet, Odense, 5000 Odense C.


 


Bemærk


Teknisk arrangør: Jysk Fynske Medier.


Medbring din tilsendte billet. 


Dørene åbner ca. 30 minutter før.