For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Glæd dig til 2020Musical: Midt om Natten

Glæd dig til 2020

Musical: Midt om Natteni Odeon

Se frem til at opleve eller genopleve en af dansk filmskats klassikere på den store scene. Den populære musical Midt om Natten tager på Danmarksturné i 2020 og besøge ODEON på sin vej. Musicalen indeholder en lang række af Kim Larsen og Gasolins største hits og spillede i 2018 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark. Forestillingen er faktisk blevet set af flere end 150.000 begejstrede publikummer. Nu har du chancen for at opleve den anmelderroste forestilling i Odense.

Dato 19.03.20, 20.03.20., 21.03.20., 26.03.20 kl. 20.00, Odeon, 5000 Odense C.

Pris Abonnent 399 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 564 kr. + 15 kr. gebyr.

Pris Fra 399 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Glæd dig til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistensen fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen. Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om Natten, toppet op med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsen og Gasolins´ bagkatalog.


I 2018 måtte mange måtte gå forgæves efter billetter til forestillingen, og det har derfor ikke skortet på opfordringer, til at sætte musicalen op igen.Nu får publikum over hele Danmark igen mulighed for at genopleve succesforestillingen – denne gang i en fornyet udgave med et endnu tættere afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs – og meget mere plads til Kim Larsens gyldne evergreens.


Bemærk


Medbring din billet i udprintet form.


Midt om Natten arrangeres af LiveCulture