For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Glæd dig til 2020Spændende foredrag med Simi Jan

Glæd dig til 2020

Spændende foredrag med Simi Jani Odense

Kom med til et medrivende foredrag, hvor Simi Jan fortæller om hendes oplevelser som korrespondent i verdens brændpunkter. Med sin store, smittende entusiasme tager hun publikum med på en fængende og underholdende rejse bag kameraet. Glæd dig til at høre om hendes spændende hverdag, hvor uforudsigelighed aldrig er en undtagelse!

Dato 28.04.20. Magasinet, Odense.

Pris Abonnent: 195 kr. + 20 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Foredraget varer fra kl. 19:00 – 21:00 inkl. pause. Dørene åbner 30 minutter før.

28.04.2020
Pris Fra 195 kr.
Gebyr + 20 kr.

Beskrivelse

Fortællinger fra verdens brændpunkter


Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.  


Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.  


 


Simi Jan – Forfatter, korrespondent og foredragsholder  


Siden 2006 har Simi Jan rapporteret fra verdens brændpunkter for TV 2 Nyhederne – og i fem år boede hun midt i orkanens øje i Pakistan og Afghanistan. Hun er uddannet journalist fra Napier University i Edinburgh, Skotland, og har arbejdet for britiske aviser, BBC og Politiken. I 2012 debuterede hun med den anmelderroste bog Til te hos Taleban.  


Simi Jan er født i 1979 i Gentofte og har modtaget flere priser for sit arbejde, bl.a. Årets TVtalent, Danners ærespris og Berlingske Fonds journalistpris. I 2015 blev hun kåret som Elefant nummer 100, for at være en af de 100 ”synlige, usædvanlige kvinder, der på markant vis har præget samfundsdebatten i de seneste 100 års danmarkshistorie.”

Bemærkninger

Teknisk arrangør er Jysk Fynske Medier. Medbring din billet i udprintet form. Der er tale om nummererede pladser.