For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Julegaveideer 2019Smokie - Greatest Hits Tour

Julegaveideer 2019

Smokie - Greatest Hits TourOdeon i Odense

Der bliver fest, farver og fællessang, når bandet Smokie gæster Odense. Med sig i bagagen har de ørehængere som Living Next Door To Alice, Oh Carol, Needles and Pins – og med en lang række flere hits på spillelisten er Smokie stadig et af verdens mest efterspurgte bands. Glæd dig til en festlig aften med god musik!

NY DATO 21.05.21 kl. 20.00. Odeon.

Pris Prisen inkluderer en ståpladsbillet.

Bemærk Dørene åbner kl. 19.00.

NY DATO: 21.05.2021
Pris Fra 395 kr.
Gebyr + 20 kr.

Odeon

Odeons Kvarter 1

Odense C

5000

Beskrivelse

Smokie


Smokie har solgt over 30 mio. eksemplarer af deres plader i hele verden. Med en sådan utrolig historie bag sig er Smokie ikke kun et navn, men i høj grad en hel unik lyd. 


Smokie lyden er så karakteristisk, at den har gjort det muligt for bandet at forblive på toppen i mere end to årtier, og de udgiver stadigvæk ny musik, som får publikum til at rocke med. Musikken er original, tidløs og den gør Smokie til et af verdens bedst sælgende bands med en karriere kun få kan gøre bedre. 


Med hits som ”Living Next Door To Alice”, “Have You Ever Seen The Rain”, “If You Think You Know How To Love Me”, ” Oh Carol”, ”Mexican Girl”, ”Needles and Pins”og mange flere er Smokie stadig blandt verdens mest efterspurgte bands. 


Program


Kl. 20.00 Lollipops går på scenen  


Kl. 21.30 Smokie indtager scenen  


Ca. kl. 23.00 Tak for i aften 


Bemærk


CSB er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.