For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Musik & KoncerterMusikalsk comedyshow turné

Musik & Koncerter

Musikalsk comedyshow turnéMikkel Schrøders Firmafesten

Skarp satire og musikalske finurligheder danner fundamentet for Mikkel Schrøders nye comedyshow. Du kender Mikkel Schrøder fra ’Sound Of Christmas’ og ’Den Nøgne Sandhed’ på TV2. Derudover er han også skuespiller i det danske revyland. Glæd dig til at få et smugkig ind i dine kollegaers dybeste og pinligste hemmeligheder, når Mikkel med rammende og morsomme parodier kommer hele vejen rundt på kontoret. Du kan godt finde de gode grin frem. Perfekt til det kommende firma-arrangement, hygge med veninde-flokken eller bare hvis du trænger til en sjov aften.

Dato Se datoer og lokationer under ”Beskrivelse”.

Pris Abonnent 265 kr. + 20 kr. gebyr. Ikke-abonnent 295 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Showet starter kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.30. Det er ca. 2x50 minutter, og der er en pause på ca. 20-25 minutter.

Pris Fra 265 kr.
Gebyr + 20 kr.

Beskrivelse

Firmafesten – comedyshow 2020


Efter det anmelderroste show ”Klassefesten” i 2018, vender Mikkel Schrøder nu tilbage med efterfølgeren, som stiller skarpt på arbejdspladsen. Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!  


Det bliver en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror), at vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads.


Showet kombinerer musikalitet og skarp satire, og plottet tager os med til Firmafesten, hvor Mikkel skal optræde. Da han skal optræde, bliver han ligeledes inviteret med til firmaets team-building session. Det bliver hylende morsomt! 


Det siger anmelderne


JydskeVestkysten  


“Mikkel Schrøder, én af landets absolut bedste entertainere.”  


 


Information  


“Multiperformeren Mikkel Schrøder retter alle fortællinger ind i et lækkert flow, når han synger og spiller. Han spiller med alle charmemuskler, og det giver en klump i halsen:  Sådan er det også at blive forført.”  


Dato og lokation


 


22.02.20. Musikhuset Esbjerg Køb billet her


27.02.20. Magasinet, Odense 


Der er tale om nummererede pladser.


28.02.20. Svendborg Teater


Der er tale om nummererede pladser.


 


Bemærk


CSB er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Dørene åbner 30 minutter før.