For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Musik & KoncerterRugsted & Kreutzfeldt

Musik & Koncerter

Rugsted & Kreutzfeldti Odeon

I år er det 40 år siden, at Rugsted & Kreutzfeldt udgav 1’eren. Det skal fejres! Oplev bandet, når de tager på to eksklusive liveturnéer til en række udvalgte koncertsteder. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, når den veloplagte duo fejrer 40-års jubilæet.

Dato 05.12.19 kl. 20.00, Odeon, Odense

Pris Abonnent 235 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 295 kr. + 15 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner kl. 19.00.

05.12.2019
Pris Fra 235 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause, som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder, i anledning af 40 års jubilæet, for deres første album udgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.


Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo bakket op af et fantastisk og velspillende orkester til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound.


Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.


Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter behind the songs. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på. Rugsted og Kreutzfeldt’s mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet bliver leveret i et flot bonus sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.


Bemærk
Teknisk Arrangør er Odeon.


Medbring din billet i udprintet form.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Home/Udvalgtefordele.cshtml)