For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

  • NaturoplevelserHelgoland og fuglefjeld

Naturoplevelser

Helgoland og fuglefjeldinkl. guide, oplevelser m.m.

Vil du opleve smuk natur og interessante historier? Så har du nu muligheden, når turen går mod den røde klippeø ved navn Helgoland. Du kan se frem til en spændende dagstur sammen med vores guide, som vil fortælle om den unikke natur og dyreliv, som kendetegner Helgoland.

Ny dato 09.08.2020.

Pris Abonnent 935 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 995 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og er inklusiv guide fra Sort Safari® på hele turen, kaffe og rundstykke på udturen, en lettere fiske- eller svinekødsanretning på hjemturen, sejlads samt bus fra Møgeltønder t/r.

Bemærk Mødested kl. 7.00, p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

Ny dato: 09.08.2020
Pris Fra 935 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Besøg den røde klippeø


Helgoland er en fantastisk rød klippeø, der uden tvivl er et besøg værd. Øen byder på flotte fuglefjeld på øens øverste del samt historiske levn af sprængkratere og bunkeranlæg. Helgoland gemmer på interessante fortællinger om øens forhenværende sørøvere og pirater. Øen har desuden gode handelsmuligheder og er en oplagt destination, hvis man interesserer sig for at tage flotte fotografier. Glæd dig til en begivenhedsrig dag på HelgolandSafari. 


Program


Et besøg på Helgoland starter naturligvis med en sørejse, og rederiet Cassen Eils sørger for, at vi får en dejlig sejltur til den røde klippeø i Helgoland Bugt. Ved ankomsten til øen ankrer skibet op, hvorefter vi fragtes i land via landsætningsbåde, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem de opankrede skibe og havnen. På øen venter en fantastisk naturoplevelse, når vi tager turen op til den øverste del af øen, hvor vi sætter fokus på det flotte fuglefjeld med op til 20.000 fugle i ynglesæsonen. Undervejs kommer øens historie tæt på, når vi passerer sprængkratere og ser indgange til bunkeranlæg, der vidner om, at øen med sin interessante, strategiske placering i Nordsøen var skueplads for næsten uvirkelige hændelser under 2. verdenskrig. Går vi endnu længere tilbage, rummer historien også danske elementer samt fantastiske fortællinger om sørøvere og pirateri. Inden turen går tilbage mod fastlandet, er der tid på egen hånd til at udforske øen en smule eller gøre en god handel, da øen er toldlet område. 


Tidsplan


Kl. 07.00 Afgang med bus fra Møgeltønder
Kl. 09.20 Ankomst til Büsum/Helgoland Kai
Kl. 09.30 Afgang med Reederei Cassen Eils. Morgenkaffe og sejltur gennem Nordsøen
Kl. 12.00 Ankomst til Helgoland, rundtur på fuglefjeldet. Herefter mulighed for byrundtur/indkøb på egen hånd.
Kl. 16.00 Afgang fra Helgoland. Aftensmad (fisketallerken / svinekød) ekskl. Drikkevarer
Kl. 18.30 Ankomst til Büsum/Helgoland Kai og afgang med bus
Kl. 20.30 Forventet ankomst Møgeltønder 

Bemærkninger

Teknisk arrangør er Sort Safari® og Jysk Fynske Medier. Praktisk fodtøj og overtøj efter årstiden. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Medbring gerne en kikkert. Husk pas og euro (kontanter) til drikkevarer og evt. indkøb. Kort modtages ikke alle steder. Vi mødes på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder. Arrangementet varer fra kl. 07.00 - ca. 20.30.