For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturoplevelserHelt tæt på krondyret

Naturoplevelser

Helt tæt på krondyretNye datoer - guidet aftentur, mad m.m.

Har du lyst til at udforske Danmarks største vildtlevende pattedyr helt tæt på? Så har du nu muligheden på denne hyggelige Krondyrsafari. Sammen med en kyndig naturvejleder kører vi sammen afsted i Naturbussen, hvor vi skal opleve de 200 kg. tunge krondyr, der lever i naturreservatet. Som en del af oplevelsen kan du desuden se frem til en velsmagende krondyrsmenu, der indtages i naturen med solnedgangen i baggrunden.

Datoer
24.06.20 og 08.07.20 kl. 18.00 (udsolgte datoer).
10.09.20 og 15.09.20 kl. 17.00.

Pris Abonnent 485 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 525 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er pr. person og inklusiv krondyr-menu med tilbehør fra gourmetbutikken Strandvejen 82. Dertil serveres en dejlig rødvin.

Bemærk Vi mødes ved Skovridergården, Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl.

Pris Fra 485 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Naturstyrelsen i Oksbøl og Forsvaret forvalter i fællesskab reservatet, hvor nogle af Danmarks største vildtlevende pattedyr holder til. I området med store heder og klitplantager lever der i alt omkring 1.500 krondyr. Bevæger man sig de helt rigtige steder i skumringstiden, er der gode muligheder for at opleve de vilde dyr, der som voksne kan veje helt op til 200 kg. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse, når vi sammen skal se dyrene græsse i flokke. 


Program


Fra Skovridergården kører vi afsted i Naturbussen ind i reservatet på udkig efter nogle af Danmarks største vildtlevende pattedyr. Vi passerer de store hede søer, hvor det er muligt at følge de fascinerende dyr på nært hold ved brug af kikkerter og teleskoper. Undervejs på turen tager vi en pause, mens vi venter på den smukke solnedgang. Vi sidder i naturen og nyder en velsmagende safari-taffel bestående af en krondyrsmenu med tilbehør fra gourmetbutikken på Strandvejen 82 i Henne Stationsby. Der vil ligeledes blive serveret rødvin til maden. Efter spisningen fortsætter safarien i Naturbussen. Vi afslutter aftenen med en kop varm kaffe, inden vi kører ud af reservatet tilbage til Skovridergården. 


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Naturstyrelsen Blåvandshuk.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Vi mødes ved Skovridergården kl. 18.00, Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl.