For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureØ-tur til Endelave

  • NaturtureØ-tur til Endelave

Naturture

Ø-tur til Endelaveinkl. færge, ø-guide, buffet m.m.

Oplev den idylliske ø i Kattegat, når turen går med færge mod Endelave. Her findes fantastisk smuk og afvekslende natur og ikke mindst hyggelig autentisk landsbystemning. Glæd dig til at udforske øens lille lokale museum, kirken, udsigten fra kirketårnet og meget mere, mens den dygtige ø-guide fortæller om livet på den lille ø.

Dato 29.08.2019 // 05.09.2019 // 12.09.2019. Se tidsplan under "Beskrivelse".

Pris Voksen: Abonnent 635 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 735 kr. + 15 kr. gebyr.
Barn eller pensionist: Abonnent 575 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 675 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv færgebillet, kaffe/te og rundstykke på færgeturen, frokostbuffet én øl eller vand, kaffe/te og hjemmebagt kage, sandwich og en kildevand på færgeturen retur samt nævnte adgange og guidede ture jævnfør program.

Bemærk Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn. Kom i god tid.VÆR OPMÆRKSOM PÅ færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen.
HUSK at printe og medbringe den på dagen

Pris Fra 575 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Den lille ø i Kattegat


Endelave er en hyggelig, lille ø, som ligger i Kattegat ud for Horsens Fjord. Øen har ca. 10 km til Jylland, og de forskellige istider har haft en indvirkning på selve øen, hvor øens højeste punkt Snekkebjerg netop blev dannet under den seneste istid. Øens sydvestkyst har en 5 meter høj klint, som ændrer sig hele tiden.


Program


På denne hyggelige endagstur til Endelave bliver vi, efter en dejlig færgetur med kaffe og rundstykker, modtaget på havnen af ø-guide Tove Yde. Her vil hun fortælle om dagens program. Efterfølgende går turen mod Museumsgården, hvor vi skal opleve det lille lokale museum, kirken, udsigten fra kirketårnet og en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. Efter en skøn og oplevelsesrig formiddag nydes frokosten på Endelave kro. Om eftermiddagen skal vi på en to timers ø-tur i traktorvogne gennem det fredede naturområde Øvre. Undervejs på turen skal vi nyde en kop kaffe og lidt hjemmebag, inden turen slutter midt i Endelave By. Her har vi en lille time til at udforske landsbyen, havnen og stranden, inden færgen sejler tilbage mod fastlandet. Havnecafeen sørger for, at der er sandwich og kildevand til alle på færgen, når i sejler hjem.


Tidsplan


Kl. 08.20: Afgang Snaptun. Husk at medbringe tilsendt færgebillet. Kaffe/te og rundstykke på færgeturen, som serveres i salonen i venstre side af færgen. 


Kl. 09.30: Ankomst til Endelave. Ø-guide Tove Yde tager imod jer på havnen. 


Kl. 09.45: I skal have rundvisning på Endelave Museum, i kirken og kirketårnet samt have en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. 


Kl. 12.00: Ø-guiden følger hele gruppen til kroen, hvor i får dejlig buffet med hjemmebagt brød, sild, lune retter, pålæg og ost samt en øl eller vand. 


Kl. 13.00: Traktortur øen rundt. Der er kaffe/te og hjemmebagt kage fra Havnecafeen med på turen. 


Kl. 15.00: Traktoren sætter jer af midt i byen, så i kan opleve øen på egen hånd.


Kl. 16.10: Færgen sejler. Der er sandwich og en kildevand fra Havnecafeen med på færgen.


 


Bemærk


Ø-guiderne er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Du skal selv sørge for transport til og fra færgen.