For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Udsolgt

    NaturtureOplev hjortene i brunst

Naturture

Oplev hjortene i brunstWeekendophold m. udflugter

Nyd nogle spændende dage ved Vesterhavet, når vi tjekker ind til et skønt weekendophold på PHs historiske Henne Mølle Å Badehotel. Glæd dig til at opleve Broncealderkysten, strandkanten langs Vesterhavet og følge en Schweisshundefører på arbejde. Weekendens højdepunkt bliver et besøg i Danmarks eneste krondyrreservat, mens hjortene imponerer og kæmper om hunnernes opmærksomhed.

Dato 14.09.19 med registrering fra kl. 13.30 til den 15.09.19 kl. 14.00. Henne Mølle Å Badehotel, Hennemøllevej 6, 6854 Henne.

Pris Abonnent 1.785 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 1.885 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv ophold på Henne Mølle Å Badehotel, transport i naturbus, udflugter og oplevelser i følge program, velkomstkaffe og hjemmebag, 4 retters kulinarisk middag, kaffe og selvsmurt rundstykke på værelset søndag morgen, brunch på badehotellet og sanwich en øl/vand ved på afslutningen efter Schweisshunde demonstration.

Bemærk Tillæg for et enkeltværelse er 300 kr.

14.09.19-15.09.19
Pris Fra 1.785 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Hjortene i brunst Oplev Danmarks største hjortevildt i brunsttiden, når vi sammen med Naturstyrelsen Blåvandshuk tager på en spændende weekendophold. I september er hjortene i brunst, og de er derfor yderst fokuserede på at opretholde deres brunstterritorium. Hjortene forsøger med brøl og duft at imponere og tiltrække hunnerne. Samtidig må hver enkelt hjort være opmærksom på at holde de andre hjorte på afstand. Det store gevir med skarpe ender er derfor hjortens stærkeste våben. Det anbefales at opleve hjortene hen mod solnedgang eller tidligt om morgenen. Her er det en enestående oplevelse at høre de høje gennemtrængende brøl, mens man observerer de 250-300 kg. tunge krondyr på de åbne arealer. Program Vi starter weekenden med registrering på badehotellet, hvorefter der vil blive serveret velkomstkaffe med hjemmebag. Eftermiddagen bruges i Naturbussen med spændende oplevelser. Om aftenen nyder vi en velsmagende fire retters kulinarisk oplevelse på badehotellet. Om søndagen må vi tidligt op. Vi skal udforske hjortene i brunst, hvilket gøres bedst tidligt om morgenen. Det bliver en unik oplevelse at høre hjortenes brøl og se, hvordan de på én gang forsøger at imponere hunnerne og holde de andre hjorte på afstand. Det bliver uden tvivl en weekend i naturens tegn. Vi kører også langs Broncealderkysten ved Grærup Langsø og strandkanten langs Vesterhavet. Sidst men ikke mindst skal vi med en Schweisshundefører på arbejde, og se, hvordan det foregår, når påkørt eller anskudt vildt skal findes. Tidsplan Lørdag Fra kl. 13.30 registrering på badehotellet Kl.14.00 Velkomstkaffe med hjemmebag Kl. 15.00 afgang med Naturbussen til spændende eftermiddag Kl. 18.00 Retur til strandhotellet Kl. 19.00 Middag Søndag Kl. 05.30 Vækning en kop kaffe med selvsmurt rundstykke Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst” Kl. 09.00 Brunch på badehotellet Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration Afslutning m. en sandwichs en øl/vand Henne Mølle Å Badehotel På dette weekendophold indkvarteres vi på det skønne Henne Mølle Å Badehotel, der er beliggende flot og naturligt mellem klitterne – helt tæt på vandet. Hotellet er opført af arkitekten Poul Henningsen tilbage i 1936. Indretningen er derfor udført med respekt for arkitektens særlige stil med alt fra stole til lamper. Badehotellet værner om gæsterne, og køkkenet serverer velsmagende nordisk mad med et twist fra det franske køkken. Bemærk Teknisk arrangør er Naturstyrelsen Blåvandshuk. Medbring din tilsendte billet i udprintet form.