For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Kør-selv-ferieMiniferie i Nordtyskland

  • Kør-selv-ferieMiniferie i Nordtyskland

  • Kør-selv-ferieMiniferie i Nordtyskland

Kør-selv-ferie

Miniferie i Nordtysklandinkl. 3 overnatninger, mad m.m.

Nyd nogle fantastiske dage ved den nordtyske Vadehavskyst. I skal bo på det charmerende Hotel Arlau-Schleuse, som tilbyder et væld af naturoplevelser lige uden for døren. Det skønne naturområde grænser op til Danmark – og kan nås på under en times kørsel fra grænsen. Se frem til en herlig kør-selv-ferie i smukke tyske omgivelser.

Ankomstdato 24.10.19, 28.10.19, 31.10.19, 28.11.19, 05.12.19 eller 09.12.19.

Pris Delt dobbeltværelse 1.249 kr.

Prisen er pr. person og er inklusive 3 overnatninger, 3x morgenbuffet, 3x 3-retters middag/buffet, 1 flaske vin eller sekt 0,2L ved ankomst. I perioden 01.11.19-28.02.19 opgraderes en middag til en 5-retters middag.

Bemærk Prisen inkluderer ikke ekspeditionsgebyr på 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris Fra 1.249 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

4 dages kør-selv-ferie ved Vadehavskysten


Glæd dig til en hyggelig miniferie i den velkendte delstat Schleswig-Holstein i Nordtyskland. Lige ud til det yderste dige ved Vadehavskysten ligger det skønne Hotel Arlau-Schleuse. Hele området kaldes for Nordfriesland og ligger langs kysten fra Ejderen og op til den danske grænse. Landskabet her er præget af marsk, afvandede enge og diger, hvor fårene græsser, og fuglene leger i vinden.


De små veje og cykelruter nær hotellet indbyder til at gå på opdagelse i det fantastiske landskab. Oplev f.eks. stærenes samling ved vadehavet, også kaldet Sort Sol, som finder sted både i foråret og efteråret. Der findes også mange andre udflugtsmuligheder som f.eks. den spændende kanalby Friedrichstadt (32 km) eller Niebüll (33 km), hvorfra I kan tage tog eller biltog til ferieøen Sylt. I perioden 25.11 – 20.12 er det oplagt at besøge julemarkedet i Husum 13 km. 


Der er lagt op til en herlig miniferie i naturskønne tyske omgivelser.


Bemærk


Teknisk arrangør er Happydays. Telefon 70203448 eller www.happydays.nu. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.