For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Vin & madDET NYE BOURGOGNE

Vin & mad

DET NYE BOURGOGNE



på Restaurant Oluf Bagers Gaard

Der er dækket op med klassisk, fransk bistrostemning på Restaurant Oluf Bagers Gaard. Glæd dig til at smage en spændende 5-retters menu med en velsmagende vinmenu! Vinmenuen vil Larrs Bo Henriksen, direktør for Bichel Vine, kommentere på samt øse ud af sin mere end 30 års lange erfaring fra vinbranchen – det er også hos ham, du får de seneste tips og tricks til de kommende bedste vinområder!

Dato 27.02.20 kl. 18.30., Restaurant Oluf Bagers Gaard, Nørregade 29, 5000 Odense C

Pris Abonnent 895 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 1.395 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person 5-retters menu inkl. matchende vinmenu med 8 forskellige vine

27.02.2020
Pris Fra 895 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Kom oplev ægte fransk bistrostemning – klassiske franske retter koblet med udvalgte vine fra det kendte og eftertragtede Bourgogneområde.


Restaurant Oluf Bagers Gaard lægger sine smukke historiske rammer omkring en hyggelig, uformel og ualmindeligt velsmagende Bourgogneaften med en lækker 5-retters menu og ikke mindre end otte forskellige vine.


Den globale opvarmning er ved at vende op og ned på kvaliteten i verdens vinområder – også i Frankrig.


Områder i f.eks. Bourgogne, der før stod bag nogle af de ypperste vine, laver i dag ”kun” gode vine, mens de områder, der tidligere lavede god vin, nu aspirer til noget langt større.


Lars Bo Henriksen, direktør for Bichel Vine, kommenterer de serverede vine og øser samtidig ud af sin mere end 30 år lange erfaring fra vinbranchen – det er også hos ham, du får de seneste tips og tricks til de kommende bedste vinområder!


MENU



Forret 1
Cremet fiskesuppe med urter og ristet torsk
2017 Chardonnay, Paul Pernot

Forret 2
Rørt tatar med friteret capers, chips af kartoffel og æggeblomme
2016 Chablis Grand Cru les Clos, Louis Michel
2017 Pouilly-Fuissé, Clos de Quarts, Olivier Merlin


Hovedret
Beef Wellington med ærter á la Francaise, pomme purée og rødvinssauce
2018 Chorey les Beaune, Clos Morgot
2018 Bourgogne Rouge, Vierge Romaine, Machard Gramont


Ost
Comté, lagret 14 måneder, med syltede valnødder, små oliven, ristet brød og hjemmelavet knækbrød
2015 Bourgogne Rouge, Les Perrières, Simon Bize
2007 Beaune. 1. Cru Teurons, Rossignol-Trapet


Dessert
Gâteau Marcel med cremet vaniljeiscreme og små sprøde kys
2012 Château les Justices, Sauternes


 

Bemærkninger

Arrangør: Bichel Vine og Restaurant Oluf Bagers Gaard Evt. tilkøb afregnes direkte med restauranten.