For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Begivenheder & AttraktionerBesøg Trapholt

  • Begivenheder & AttraktionerBesøg Trapholt

  • Begivenheder & AttraktionerBesøg Trapholt

Begivenheder & Attraktioner

Besøg TrapholtEntrébillet

Besøg Trapholt i Kolding, et museum for moderne kunst og design. Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk og har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. Den 10. september 2020 åbner Trapholt den mest omfattende præsentation af Arne Jacobsen nogensinde, hvor besøgende vil kunne gense klassikere, danne sig et overblik og opleve nye sider af Arne Jacobsen.

Dato Valgfri dag til og med 31.01.21.

Pris Abonnent 80 kr. // Ikke-abonnent 120 kr.

Prisen er pr. person og inkluderer gebyr.

Bemærk Åbningstider er tirsdag-søndag kl. 10.00-17.00 og onsdag kl. 10.00-21.00.

Valgfri dag til og med 31.01.21
Pris Fra 80 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Trapholt

Æblehaven 23

Kolding

6000

Beskrivelse

Trapholt - Museum for Moderne Kunst og Design


Den 10. september 2020 åbner Trapholt den mest omfattende præsentation af Arne Jacobsen nogensinde, hvor besøgende vil kunne gense klassiskere, danne sig et overblik og opleve nye sider af Arne Jacobsen.


Museets arkitektur udgør i sig selv en attraktion. Bygget op omkring den centrale museumsgade åbner udstillingslokalerne for spændende rumlige oplevelser. Udenfor står den kraftige, skulpturelle mur, der afgrænser museet fra parken.


Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum. Huset, der blev skabt af den internationalt anerkendte danske arkitekt og designer i 1969-1970, er det eneste af sin slags og indrettet med Arne Jacobsens egne designs. Der er daglige guidede ture i sommerhuset.


En særlig sal tilegnet billeder af Richard Mortensen er blevet til i tæt samarbejde med kunstneren selv, der er en af 1900-tallets betydeligste danske kunstnere af international format.


I Trapholt caféen er der mulighed for at nyde udsigten over Kolding Fjord og indtage et lækkert måltid eller en kop kaffe. Trapholt Designbutik fører et bredt udvalg af interiørdesign fra kendte danske og internationale brands og har et håndplukket og unikt sortiment. Der er gratis parkering lige ved døren for biler og busser. 


Trapholt er handicapvenligt indrettet.


 


3 gode grunde til at købe billetten  • Grib muligheden for at besøge et fantastisk museum til en favorabel abonnent-pris.

  • Nyd den skønne udsigt fra stedet.

  • Se de fine udstillinger og oplev den inspirerende stemning.


 


For at alle kan være trygge og nyde besøget, og vi kan sikre sikkerheden for dig og museets medarbejdere, er der udarbejdet retningslinjer i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger på området.


Læs nærmere om Covid-19 indsats på Trapholt her.


 


Vi tager forbehold for løbende prisændringer.

Bemærkninger

Arrangør: Jysk Fynske Mediers fordelsklub. Medbring din billet i udprintet form.