For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturturePinseudflugt til Rungholt

  • NaturturePinseudflugt til Rungholt

  • NaturturePinseudflugt til Rungholt

  • NaturturePinseudflugt til Rungholt

  • NaturturePinseudflugt til Rungholt

Naturture

Pinseudflugt til Rungholtinkl. pinsefrokost, sejltur m.m.

Tag med på en hyggelig pinseudflugt, hvor vi sejler ud mod Rungholt - Vadehavets Atlantis. Udflugten byder på en lækker pinsefrokost samt en sejltur, hvor vi spejder efter sæler og fugle, og mærker vinden i håret. Glæd dig til at høre den spændende historie om den sagnsomspundne by, Rungholt. Byen der forsvandt under en stormflod helt tilbage i 1362!

Dato 01.06.20. Kl. 11:30 - 19:00.

Pris Abonnent: 885 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 955 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inklusiv bus t/r fra Møgeltønder, pinsefrokost, og sejltur m. kaffe og kage.

Bemærk Mødested: Kl. 11:30 v. p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgade 42, Møgeltønder, 6270 Tønder. Turen varer ca. 7,5 timer.

01.06.2020
Pris Fra 885 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Rungholt – Vadehavets Atlantis


Den forsvundne by Rungholt - også kendt som Vadehavets Atlantis - er et fascinerende fænomen. Turen til Rungholt byder på gådefulde historier om en by, der måtte se sig besejret af naturens stormfloder. Tag med på en hyggelig dagstur i Vadehavet, hvor antallet af mystiske, sjove og dramatiske historier om den sunkne by ikke bliver en mangelvare.


 


Program 


Turen starter med en StormflodsSafari i bus gennem marsken i Nordtyskland, hvor der undervejs fortælles dramatiske historier om livet på udsatte steder, hvor menneskene må leve med naturens barske luner. Netop her har begivenhederne omkring de store stormfloder haft god grobund for at udvikle sig til gådefulde fortællinger om sunkne byer. 


Pinsefrokosten nyder vi på en lokal restaurant, hvorefter vi sejler ud i Nationalpark Vadehavet med skibet Adler V til området, hvor man har fundet rester og spor efter en by, som menes at være Rungholt. På sejlturen i Nationalpark Vadehavet passerer vi bl.a. sælbanker med masser af sæler og fugle. Det bliver uden tvivl en hyggelig og inspirerende 2. pinsedag!


 


Tidsplan


Kl. 11:30 - Afgang med bus fra Møgeltønder. StormflodsSafari – en spændende tur gennem marsken.
Kl. 13:00 - Pinsefrokost.
Kl. 15:00 - Sejltur med skibet Adler V gennem det tyske Vadehav mod Rungholt. Kaffe og kage + én ”Farisæer”. Atlantis – sejlads i området, hvor Rungholt menes at have ligget.
Kl. 18:00 - Ankomst Nordstrand, bus retur til Møgeltønder.
Kl. 19:00 - Forventet ankomst Møgeltønder. 

Bemærkninger

Sort Safari® er teknisk arrangør. Husk praktisk tøj (evt. vind- og vandtæt). Husk pas og euro til drikkevarer. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for det uforudsete ting. Vi mødes på kl. 11:30 på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.