For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Vin & madKokkeskole på Sortebro Kro

Vin & mad

Kokkeskole på Sortebro KroDen ultimative julegaveidé

Mangler du en unik julegaveide til ham eller hende, som har alt? Sortebro Kro inviterer til en spændende kokkeskole, som giver et unikt kig ind i maskinrummet, hvor magien sker - nemlig i køkkenet. Glæd dig til at prøve kræfter med kogekunst på et højere niveau, imens du får kyndig vejledning.

Dato 01.03.20., 08.03.20., 15.03.20., 22.03.20 og 29.03.20 kl. 16.00 -23.00, Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S.

Pris Abonnent 1.195 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 1.995 kr. + 15 kr. gebyr.

Inklusiv i prisen er et Sortebro Kro-forklæde, velkomstdrink, undervisning i køkkenet med blandt andet kok og ejer af Sortebro Kro, John Kofod, 6-retters menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt spændende fortællinger om livet i køkkenet på Sortebro Kro.

Det er muligt at tilkøbe én gæst pr. kokkeelev. Pris 1.195 kr.

Pris Fra 1.195 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Den syv timer lange kokkeskole starter med et glas vin i den hyggelige, gamle krostue, hvorefter opskrifter bliver præsenteret, og kokkeskoleeleverne bliver inddelt i hold alt efter, hvad de har lyst til at lave i køkkenet. Og der bliver rigeligt at vælge imellem, da planen er minimum en 6-retters menu. En stadig hemmelig menu.


Maden på kokkeskolen bliver ikke bedømt, men alle retter bliver evalueret, og eleverne får indblik i, hvordan de får fat i de forskellige råvarer, som ikke altid bare er ligetil. Og så vil undervisningen også helt naturligt handle om, hvordan de sammensætter mad og vin.Man kommer også til at tale om opskrifterne, hvordan de var at gå til, og hvad man kan gøre for at gøre opskrifterne endnu bedre. På den måde kan man også implementere det derhjemme og forhåbentlig få endnu mere smag for at kaste sig ud i gastronomiske projekter hjemme ved kogepladerne.


 


Bemærk


Arrangør: Sortebro Kro