For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • BøgerDronning Margrethe 1940-2020

Bøger

Dronning Margrethe 1940-2020Nr. 1 på Bestsellerlisten

I denne bog inviteres læserne med på en magisk rejse gennem hele dronning Margrethes fantastiske og utrolige 80-årige liv. Lige fra dronningens fødsel en uge efter besættelsen af Danmark i 1940 til de allernyeste billeder fra 2020.

Dato Bogen kan købes frem til 31.12.20.

Pris Abonnent 184 kr. inkl. leveringsgebyr på 35 kr. // Ikke-abonnent 199 kr. inkl. leveringsgebyr på 35 kr.

Bemærk Det er muligt at få bogen signeret af forfatterne - dette vælges i købsforløbet.

Kan købes frem til 31.12.20
Pris Fra 184 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Horsensvej 31

Them

8653

Beskrivelse

Dronning Margrethe 1940-2020 


Bogen er fyldt med spændende tekster og mere end 200 fotos fra Danmark og resten af verden - udvalgt blandt mere end 100.000 billeder. Og dette unikke værk indeholder fotos fra samtlige dronningens 80 leveår. Der er dejlige og rørende gensyn med alle de kongelige, som har været en del af Margrethes liv, samt de mange ukendte og kendte, som har krydset dronning Margrethes vej - lige fra Elvis over Ove Sprogøe til de amerikanske præsidenter Bush, Clinton og Obama.  


Alle er de med i 'Margrethe – en magisk rejse gennem dronningens liv’, som er en varm hyldest til 80 års-fødselaren og hendes familie - men som i lige så høj grad er en gave til alle kongehusets fans og en vidunderlig rejse i tidsmaskinen og et nostalgisk og spændende stykke Danmarkshistorie gennem otte årtier.


Bogens forfattere, Bo Østlund og Henriette Wittrup, skrev bestselleren 'This is my life' om Kim Larsen, og Forlaget Heatherhill har de senere år stået bag andre succesrige udgivelser såsom de anmelderroste bestsellere 'Modne Mænd' (2016) og 'Modne Kvinder' (2017) med Bo Østlund som forfatter.

Bemærkninger

Afsendes inden for 1-2 dage. Forsendelse med PostNord. Collect levering til nærmeste posthus / pakkested. Forvent en samlet leveringstid på 5-8 dage. Vi bestræber os på at sende din ordre så hurtigt som muligt, normalt inden for 1 - 3 hverdage. Alle ordrer sendes som pakke med PostNord (tidl. Post Danmark), og der tages forbehold for forsinkelser. Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark. Kontakt os for ønske om bestilling med levering uden for Danmark. Hvis forsendelsen returneres til Forlaget Heatherhill grundet, at du direkte eller indirekte har nægtet at modtage forsendelsen, at der er opgivet forkert adresse på ordren, eller hvis forsendelsen ikke afhentes fra postbutik i tide, faktureres du efterfølgende for den ekstra fragt, der måtte afstedkomme heraf. Vi bestræber os altid på at kontakte dig i dette tilfælde for at sikre os grunden.