For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • RejserNordlys på Svalbard

  • RejserNordlys på Svalbard

  • RejserNordlys på Svalbard

  • RejserNordlys på Svalbard

Rejser

Nordlys på Svalbardinkl. fly, overnatning m.m.

Oplevelsesrejsen til Svalbard er populær – og derfor tilbyder vi nu rejsedatoer til slut på året og i 2020! Glæd dig til en magisk 5-dages rejse til det arktiske ø-rige Svalbard, som er et af verdens bedste steder at se nordlys. Oplev en stemningsfuld aften på Camp Barentz med middag, nordlysfortællinger og mulighed for at se et magisk lysshow på himlen. Slap af og nyd de dejlige faciliteter på Radisson Blu Hotel Polar. Med på turen er en dansk rejseleder, som vil guide os sikkert gennem rejsen.

Dato 28.11.19 - 02.12.19 (UDSOLGT).
Nye datoer: 16.01.20 - 20.01.20 (salget er lukket) og 30.01.20 - 03.02.20.

Pris inklusiv fly Billund-Oslo-Longyearbyen t/r, inkl. bagage (20 kg) og håndbagage (10 kg), transfer til/fra lufthavn i Oslo og Longyearbyen, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, 3 x aftensmad samt 3 udflugter på Svalbard og dansk rejseleder.
Enkeltværelses tillæg 1000 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Ruby Rejser på incoming@ruby-rejser.dk eller +45 86 15 35 99. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas

Pris Fra 9.498 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Svalbard – en rejsedestination ud over det sædvanlige


Svalbard er en øgruppe, der ligger placeret lige mellem Norge og Nordpolen. Øgruppen byder på enestående naturoplevelser med et landskab præget af smukke arktiske ødemarker. Svalbard er også hjemsted for et unikt dyreliv, der blandt andet omfatter et par tusinde isbjørne. Historisk set har hvalfangst været et vigtigt erhverv i Svalbard. Dette er dog langt fra årsagen til, hvorfor øgruppen er et attraktivt rejsemål i dag. Fra oktober til januar domineres himlen nemlig af det fænomenale nordlys, der både kan fanges om dagen og om natten. Det er et fantastisk uforglemmeligt syn, der må opleves på egen hånd.


 


Dag 1 


• Fly Billund-Oslo (kl. 21.40 - 22.50) 


• Bus transfer lufthavn-hotel 


• Overnatning Thon Hotel Gardermoen 


 


 Dag 2


• Bus transfer hotel-lufthavn 


• Fly Oslo-Longyearbyen (08:45-11:45) 


• Bus transfer lufthavn-hotel 


• Nordlysaften inkl. middag på Camp Barentz (19:00-22:00) 


• Overnatning Radisson Blu Hotel Polar 


 


Vi starter dagen med at tage bustransferen tilbage til lufthavnen i Oslo. Herfra skal vi flyve til Longyearbyen på Svalbard. Efter ankomst skal vi med bustransfer til vores hotel. Om aftenen skal vi til nordlysaften på Camp Barentz, som er en 3 timers udflugt. Nordlys over Svalbard kan forekomme 24 timer i døgnet i polarnatsperioden. Dette fantastiske fænomen (Aurora Borealis) opstår i samspillet mellem partikler, der strømmer ud af solen, solvind og jordens atmosfære. Nordlyscampen, Camp Barentz, ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7 fjeldet. Lejren har en fantastisk beliggenhed uden lysforurening. Vi bliver transporteret i bus, som stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores vært, der følger med dig det sidste stykke vej. Værterne vil være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne. Inde i varmen er der tændt op i bålet, og der serveres varm mad, mens værten tilbyder forelæsninger og billeder. Forelæsningerne vil naturligvis dreje sig om nordlyset. Vi håber selvfølgelig at opleve det magiske nordlys, men kan desværre ikke garantere, at det vil forekomme alle dage.


 


Dag 3


• Longyearbyen i en nøddeskal (10:00-12:00) 


• Vandretur i en fangstmands spor (15:00-18:00) 


• 3-retters middag inkl. kaffe 


• Overnatning Radisson Blu Hotel Polar 


Om formiddagen skal vi fra kl. 10:00-12:00 på sightseeingturen "Longyearbyen i en nøddeskal" med en engelsktalende guide. Det er den perfekte måde at lære byen bedre at kende på, og med guidens fortællinger om byens historie og største seværdigheder vil du få et spændende indblik i byen. Turen går bl.a. forbi både lokale miner, research-centeret, kirken og den globale frøbank, og der vil være stop undervejs med muligheder for at tage billeder.      


Om eftermiddagen fra kl. 15:00-18:00 skal du på udflugten ”Gåtur i en fangstmands spor” med en engelsktalende guide. Det er en let gåtur på 1-2 km i roligt tempo, og turen kræver ikke det store fysisk så alle kan være med. Du vil på gåturen få et indblik i fangstmændenes liv, hvilke udfordringer de kunne have, og hvordan det var at bo alene i tundraen flere dage ad gangen. Det var et liv som gav fangstmændene en stor forståelse og forkærlighed for den vilde natur. Halvvejs vil der være en pause, hvor du kan nyde lidt godt til ganen, tage billeder og – hvis du er heldig – opleve nordlyset.   


Dag 4


• Nordlyssafari med hundeslæde (14:00-18:00) OBS - SKAL TILKØBES 


• 3-retters middag inkl. kaffe 


• Overnatning Radisson Blu Hotel Polar  


 


Tilkøb


Polarnatten er en speciel stemningsfuld tid på året, og at kører under den stjerneklare himmel, og måske opleve nordlys, er en oplevelse man ikke bør gå glip af. Hundene vil gø med utålmodighed, men så snart vi kommer i gang, vil den arktiske ro falde over os. De ivrigste hunde vil sætte i højt tempo, men efter et par kilometer vil de forblive i et behageligt tempo. Ude i polarnatten slukker vi lygterne, og efter et kort stykke tid vil bjergenes konturer vise sig. Det snedækkede landskab afspejler lyset fra månen, stjernerne, og hvis vi er heldige - nordlyset. Det er fantastisk at opleve, hvor meget du faktisk ser i denne magiske periode. Inden afgang vil du få en glimrende introduktion til hundeslæden og fornøjelsen ved at arbejde med polarhunde. Guiden går først med to gæster, og vi går derefter 2 og 2 på hver hundeslæde. I skiftes til at køre slæden og sidde på den. 


Dag 5


Bus transfer hotel-lufthavn 


Fly Longyearbyen-Oslo-Billund (13:35-16:35 & 20:00-21:10) 


 


Hotel


På rejsen skal vi overnatte på 2 forskellige hoteller. 


Thon Hotel Gardermoen, Gardermoen 


Radisson Blu Hotel Polar, Longyearbyen


 


Prisen inkluderer ikke


Transfer til/fra Billund lufthavn.


Tilkøb: Udflugt nordlyssafari med hundeslæde. Denne tilkøbes direkte hos Ruby Rejser.


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber 2 måneder før afrejsedato.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud


Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Ruby Rejser å incoming@ruby-rejser.dk eller +45 86 15 35 99. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.


Bemærk


Teknisk arrangør er Ruby Rejser. Ruby Rejser er medlem Rejsegarantifonden - nr. 206 


Ruby Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureauforening 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. 


Flytider kan variere ved tidsændringer. 


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. 


Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. 


Følges proceduren ikke og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, 


vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.