For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Glæd dig til 2020Disney on Ice 2020

Glæd dig til 2020

Disney on Ice 2020Mere magi og tryllestøv

Glæd dig til vinterferien 2020, når det verdensberømte og magiske Disney On Ice er tilbage i Danmark igen. Oplev det helt nye show, ”Disney On Ice: Magical Ice Festival”, som er spækket med mere magi og tryllestøv end nogensinde før. Se frem til et enestående show for både børn og barnlige sjæle, og gennemlev Disneys fortryllende fortællinger med alle dine yndlings Disney figurer!

Dato 12.02.20 og 13.02.20 i Jyske Bank Boxen, Herning samt 15.02.20 og 16.02.20 i Royal Arena, København.

Pris Fra 202,50 eksklusiv gebyr. Der er forskellige prisklasser efter, hvilken kategori du vælger.

Bemærk Ved køb skal du indtaste denne rabatkode JFM2020. Du får 10% på billetprisen. // Max 8 billetter pr. bestilling.

Pris Fra 202,50 kr.
Gebyr + 25 kr.

Beskrivelse

Eventyrligt show på isen


Nu kan du godt begynde at se frem til vinterferien 2020, fordi Disney On Ice gæster Danmark endnu en gang. Denne gang er det eventyrlige show tilbage med en helt ny forestilling på isen – og du kan godt glæde dig!


Du skal opleve alle dine yndlings Disney prinsesser og skønne figurer på isen i et fantastisk show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og naturligvis med både dansk tale og sang. Magien bag Disneys fortryllende fortælling leveres af nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. 


Disney On Ice: Magical Ice Festival


Er du klar til et eventyr fyldt med frygtløse prinsesser og de fantastiske figurer fra Disney? Kom med på en spændende rejse, når tapre Vaiana og halvguden Maui tager på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti. Oplev de royale søstre Anna og Elsa, den altid sjove snemand Olaf, vildmarks-helten Kristoffer og hans trofaste rensdyr Sven fra Disneys Frost. 


”Havet er skønt” – så hop i bølgen blå sammen med Den Lille Havfrues Sebastian, der leverer et helt ubeskriveligt show. Vi er med To på Flugt sammen med den frække og dristige Rapunzel, og lader os fortrylle af magien bag Skønheden og Udyret. Det er uden tvivl en eventyrlig fest for både små og store sjæle. Se frem til en skøn dag og nyd det flotte show på isen. 


Bemærk


Teknisk arrangør CSB Island Entertainment og Live Culture