For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Glæd dig til 2020Lisbet Dahl

Glæd dig til 2020

Lisbet DahlForedrag om hendes liv

Kom med til et spændende foredrag med folkekære Lisbet Dahl. Hun har for nylig udgivet en bog, hvor hun åbenhjertig fortæller om hendes utraditionelle liv, familie og karriere - og om hvor vigtigt det er at lytte til sin indre stemme. Og det er netop disse emner, som hun vil belyse, når hun indtager scenen i Kolding. Glæd dig til et medrivende og underholdende foredrag. Overskuddet fra foredraget går til Koldings Hospitalsklovne og projektet 'Leg dig glad'.

Dato 25.02.20. kl. 19.30. Volkerts Fylke, 6000 Kolding. Dørene åbner kl. 19.00.

Pris Foredrag 250 kr. + 20 kr. gebyr. // Foredrag + tapas 475 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Køber du billet med spisning, så begynder arrangementet kl. 18.15. Dørene åbner kl. 18.00.

25.02.2020
Pris Fra 250 kr.
Gebyr + 20 kr.

Beskrivelse

LISBET DAHL har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture.I denne bog fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener. 


Overskuddet skal bruges til projekt ”Leg dig glad” – den nye legeplads ved børneafdelingen i Kolding, som der arbejdes hårdt på lige nu. 


Bemærk


Teknisk arrangør: Volkerts Fylke, fundraiser for Koldings hospitalsklovne