For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Hus & HaveDAX - verdens sødeste hund

Hus & Have

DAX - verdens sødeste hundVælg mellem forskellige varianter

DAX er en lille træskammel – designet som en gravhund. Børnene kan lege med den og nå vasken til tandbørstning. De voksne kan stå på den og nå den øverste hylde i køkkenet. DAX er produceret i Danmark. Den er yderst robust og fremstillet af miljøvenlige materialer.

Dato Kan købes frem til 31.12.20.

Pris Se priser for de forskellige varianter under "Beskrivelse".
Abonnenter får en særlig rabat på 15%.

Bemærk Dax hund sælges med forsendelse via PostNord. Leveringstid er 1-2 uger.

Kan købes frem til 31.12.20
Pris Fra 1.190 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Cikorievej 23

Odense SØ

5220

Beskrivelse

DAX - verdens sødeste hund!


Som noget nyt sælger vi nu DAX hund i Mahogni (Brownie) efter, at produktionen i denne træsort har været stoppet de seneste 5 år.


Et kvalitetsprodukt


Når vi siger, at DAX er ”Made in Denmark”, er det ikke kun af navn, men også af gavn. DAX bliver - til forskel fra en masse andet ”Danish design” - faktisk produceret her i landet. I en periode, hvor hele verden bliver oversvømmet af billige varer, som ofte er fremstillet i Østeuropa eller Asien under kummerlige forhold, vil vi gerne kunne stå inde for, at DAX bliver produceret under både miljømæssigt og etisk forsvarlige forhold.


Det koster lidt på prisen at have den holdning. Til gengæld kan vi stå 100% inde for den vare, der kommer ud i den sidste ende.


Fra håndarbejde til CNC-fræser


Der er løbet meget vand i åen siden Otto Olstrup for 60 år siden savede den første DAX ud i hånden. De enkelte dele til DAX bliver i dag skåret ud på snedkerværkstedet LD Maskinsnedkeriet i Otterup. Firmaet har en avanceret CNC-fræser, og ved hjælp af den nye teknik er det muligt at fræse enkeltdelene til DAX ud med meget stor nøjagtighed.


Den oprindelige hund var samlet med lim, dyvler og skruer. Efter udvikling af 3-4 prototyper, er skruer og dyvler forsvundet og de 9 dele samles nu kun med lim via nøjagtigt udfræsede tapper og ”spor” i træet. I 2013 fik vi støtte fra Styrelsen for Forskning og Innovation til optimering af skamlens design. Støtten blev brugt til et samarbejde med Teknologisk Instituts Træ- og Miljøafdeling. Resultatet af samarbejdet blev en ændring i den måde hale og ben bliver sat sammen med kroppen. Vi opnåede dermed, at DAX fik en lidt stærkere konstruktion og samtidigt et mere stilrent design.


Færdiggørelse og samling af hundene sker på vores værksted i Odense. Her bliver alle kanter på delene afrundet, hunden limes sammen, pudses, olieres og til sidst sømmes øjnene på. Hver enkelt eksemplar af DAX er færdiggjort i hånden, og kvaliteten er kontrolleret, inden hunden pakkes til forsendelse.Træsorter


DAX fremstilles i øjeblikket i valnød, kirsebær, mahogni og egetræ.


 


Priser - inkl. forsendelse


Abonnent (særlig rabat på 15%)


DAX Nordic (Eg) - 1.190,00


DAX Ruby (Kirsebær) - 1.215,00


DAX Brownie (Mahogni) - 1.275,00


DAX Crossover (Lyst gadekryds) - 1.360,00


DAX Crossover (Mørkt gadekryds) - 1.360,00


DAX Royal (Valnød) - 1.555,00


 


Ikke-abonnent


DAX Nordic (Eg) - 1.385,00


DAX Ruby (Kirsebær) - 1.415,00


DAX Brownie (Mahogni) - 1.485,00


DAX Crossover (Lyst gadekryds) - 1.585,00


DAX Crossover (Mørkt gadekryds) - 1.585,00


DAX Royal (Valnød) - 1.815,00