For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • RejserOplev Hamborg og Flyfabrikken

  • RejserOplev Hamborg og Flyfabrikken

  • RejserOplev Hamborg og Flyfabrikken

Rejser

Oplev Hamborg og Flyfabrikkeninkl. bus t/r, entré, rundvisning m.m.

Tag med på denne oplevelsesrige tur og se frem til at opleve metropolen Hamborg og den unikke Flyfabrik. Her bliver nogle af verdens største passagerfly produceret, så hvis du har bare den mindste interesse for fly, er dette en helt unik oplevelse. Glæd dig til to skønne dage, som både byder på storbyferie og en fantastisk rundvisning på den populære Flyfabrik!

Dato Se datoer og opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Abonnent: Dobbeltværelse 1.895 kr. + 15 kr. gebyr. // Enkeltværelse: 2.345 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer bustur, kaffe og rundstykke, morgenmad på dag 2, entré til Wunderland, entré og rundvisning på Flyfabrikken samt ølsmagning og håndmadder.

Bemærk Det er kun abonnenter, som kan købe billetter. // Husk at medbringe pas. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse dit fulde navn, fødselsdato/år som fremgår af passet.

Pris Fra 1.895 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Gå på opdagelse i Hamborg


Glæd dig til at opleve Hamborg på egen hånd. Byen er Tysklands andenstørste, og metropolen har meget at byde på. Her finder du hyggelige gader, flot arkitektur, en spændende og moderniseret havnefront, fantastiske shoppe-muligheder og små kanaler som løber igennem bybilledet. I Hamborg blandes det moderne med det multikulturelle. Vi overnatter centralt i Hamborg, så der bliver rig mulighed for, at du selv kan gå på opdagelse i byen og nyde, hvad den har at byde på. En fantastisk by med mange skjulte perler. 


Rundvisning og oplevelser på Flyfabrikken


På Flyfabrikken får du et helt unikt indblik i, hvordan nogle af verdens største passagerfly bliver produceret. I de store haller holder flyene parkeret side om side. Man forstår først, hvor stor en størrelse et sådant fly er, når man kommer helt tæt på. Glæd dig til at opleve, hvordan de store A318, A319 og A321 fly bliver samlet. Rundvisningen er en særlig oplevelse, man ikke må gå glip af, hvis man har bare den mindste interesse for de fantastiske transportmidler. En oplevelse der imponerer alle!


 


Program 


Dag 1


Vi starter dagen med en kop kaffe og et rundstykke efter sidste opsamling. Herefter forsætter vi turen sydpå mod Hamborg. Vi holder en tidlig formiddagspause ved grænsen inden vi fortsætter mod Hamborg, hvor vi ankommer til den spændende modeljernbaneudstilling i Miniatur Wunderland. Vi har fælles indgang i Wunderland, hvorefter vi får 3 timer på egen hånd i anlægget. Her finder vi 3 etager med mere end 1300m2 miniaturemodeller fra hele verden. I dag er frokost er på egen hånd. 


Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel, som er centralt beliggende tæt på Alstersøen. Vi bor centralt i Hamburg, og der vil være rig mulighed for at udforske byen på egen hånd.


 


Dag 2


Vi pakker bussen og kører ud til Flyfabrikken hvor vi skal opleve området, hvor nogle af de kendte fly bygges af 12.000 ansatte. Vi ser først en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage af A318 / A319 / A321. A380 samles ikke her, men vi kan være heldige at se en, som er her til slutmontage af kabineudrustning. Efter en spændende rundvisning kører vi til Riecklinger Landbrauerei, hvor vi får to øl smagsprøver med håndmadder. På hjemturen er der stop ved Fleggaard, hvor der vil være mulighed for at handle. Vi sætter os i bussen igen, og fortsætter turen mod vores hjembyer efter nogle skønne dage med gode oplevelser. 


 


Hotel IBIS Alster** 


Moderne 2-stjernede hotel i Hamborg der ligger direkte ved Alstersøens bred. Kun en kort gåtur fra Hamborgs hovedbanegård. 


 


Opsamlingssteder


Dato: 10.03.20 - 11.03.20.


Afrejse 


Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000): kl. 05:30


Musikhuset Aarhus: kl. 06:30


Skanderborg Banegård: kl. 07:00


Horsens, buslomme på Løvenørnsgade v. banegården: kl. 07:30


Rødekro, afk. 70 v. Circle K Egevej: kl. 09:00


 


Hjemkomst 


Rødekro, afk. 70 v. Circle K Egevej: kl. 18:45


Horsens, buslomme på Løvenørnsgade v. banegården: kl. 20:00


Skanderborg Banegård: kl. 20:30


Musikhuset Aarhus: kl. 21:00


Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000): kl. 21:45


 


17.03.20 – 18.03.20


Afrejse


Holstebro Banegård: kl. 05:35


Viborg, busholdeplads på eksercerpladsen: kl. 06.30


Vejle Borgvold v. Busstation/Banegården: kl. 07:45


Kolding, Nordkajen overfor Godset: kl. 08:15


Haderslev, afk. 68 samkørselsplads, Lysbjergvej 6: kl. 08:30


 


Hjemkomst 


Haderslev, afk. 68 samkørselsplads, Lysbjergvej 6: kl. 18:30


Kolding, Nordkajen overfor Godset: kl. 19:00


Vejle Borgvold v. Busstation/Banegården: kl. 19:30


Viborg, busholdeplads på eksercerpladsen: kl. 20:45


Holstebro Banegård: kl. 21:45


 


Bemærk


De graa busser er teknisk arrangør. 


De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. 


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete. 


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Gangbesværede kan komme med på turen. OBS: Man skal gå ca. 2 km. På Flyfabrikken. Ingen rollator.


Børn under 14 år har ikke adgang til Flyfabrikken.