For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

  • RejserOplev Toscana og Italiens unikke perler

Rejser

Oplev Toscana og Italiens unikke perlerinkl. fly, oplevelser, lokalguide m.m.

Tag med på denne skønne rejse til Toscana. Her skal vi opleve det autentiske Italien og besøge de unikke, historiske byer, som findes i regionen. Vi bor på et dejligt hotel i Toscana, hvor vi nyder tilværelsen og lader os imponere af omgivelserne i området der også er kendt som Italiens grønne hjerte. Toscana er præcis lige så malerisk, som du forestiller dig!

Dato 21.10.20 - 26.10.20. Afrejse fra Billund Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer flyrejse t/r fra Billund til Firenze (mellemlanding kan forekomme), bustransfer fra lufthavn til hotel t/r, bagage, 5 nætter på hotel med morgenmad, aftensmad på dag 1, udflugter (til Firenze, Siena, San Gimignano, Pisa og Lucca), besøg på vingård med smagsprøver og let frokost, lokalguide og dansk rejseleder.

Tillæg for enkeltværelse: 800 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos de graa busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse navnene og fødselsdato på alle rejsende i henhold til jeres pas.

21.10.20 - 26.10.20
Pris Fra 6.499 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Mærk atmosfæren og gennemlev den Italienske stemning


På denne vidunderlige rejse til Toscana skal vi være ægte livsnydere. Vi nyder udsigten til de bølgende, grønne bakker, smager på den lokale vin og går på opdagelse i regionens historiske byer: Firenze, Pisa, Siena og Lucca. Rejsen er tilrettelagt af den tidligere fodboldlandsholdsspiller Martin Jørgensen, som i dag ejer rejsebureauet de graa busser, et familieejet firma, som blev startet af Martins oldefar, Laurits Jørgensen. 


Det romantiske og atmosfærefyldte italienske land står Martins hjerte særlig nær, og i dag er det bedre kendt som hans andet hjemland, fordi han har gjort karriere inden for fodbolden i mere end 10 år her. Martin sluttede sin italienske fodboldkarriere i fodboldklubben Fiorentina, som hører hjemme i Firenze.


Vi skal besøge mange fantastiske steder og du kan b.la. se frem til at opleve:


Renæssancens hovedstad Firenze


Der venter os store oplevelser når vi besøger den smukke regions hovedby, Firenze. Vi gør som de lokale og tager toget ind til renæssancebyen, hvor vi sammen med en lokalguide skal udforske byen. Vi spadserer en tur gennem den kulturmættede by og ser blandt andet Palazzo Vecchio, Dantes fødehjem, hele domkirkeområdet, samt den berømte guldsmedebro, Ponte Vecchio. Der er også mulighed for at gøre en god handel på markedet ved San Marco. Hen på eftermiddagen tager vi toget tilbage til vores værtsby Monticantini Terme. 


* Hvis det lokale fodboldhold, Fiorentina, spiller på hjemmebane, vil der være mulighed for at tilkøbe fodboldbillet. Transport t/r vil være for egen regning. 


San Gimignano


Hvis man kun havde en time i Toscana, ville San Gimignano være et godt sted at bruge den. San Gimignano er indbegrebet af det, man forbinder med den helt særlige toskanske charme. Også byens arkitektur er typisk for Toscana, hvor du finder byens berømte fjorten middelaldertårne. Fra Rocca di Montestaffoli finder man en umådelig smuk udsigt udover det omkringliggende landskab med de bløde bakker, pinjer, vinmarker og smukke cypresser.


Siena


Når man besøger den fortryllende by Siena, bliver man hurtigt opslugt af byens mange enestående og smukke gotiske arkitekturer. Den middelstore provinsby troner på toppen af sine tre bakker i 350 meters højde og er omkranset af det dragende toskanske landskab. I Siena emner det af middelafstemning i de snævre gader, der på labyrintisk vis skyder ud fra den berømte plads, Piazza del Campo.


Pisa 


Vi skal på opdagelse i den historiske by Pisa, som er kendt over hele verdenen for det skæve tårn. Der bliver mulighed for at man på egen hånd kan besøge tårnet, inden vi fortsætter rundt i den øvrige del af centrum. Efter nogle herlige timer i Pisa, kører vi videre til Lucca, som blev grundlagt af etruskerne og blev en romersk koloni 180 år f.Kr. Man siger at byen er så smuk, malerisk, romantisk og velholdt, at det halve kunne være nok. Så absolut en af Toscanas smukkeste byer. Og så er luften tilmed dejligt frisk, for bilerne er der ikke megen plads til inden for voldene.


Kurbyen Monticantini Terme


Vi bor i denne skønne by og derfor har man alle muligheder for at se den på nærmeste hold. Byen er især kendt for sine termalbade i herskabelige omgivelser. I byens gamle bydel, Montecatini  alto, ligger på ”toppen” af bjerget og er bestemt et besøg værd. Man kan tage verdens ældste funicular (kabelbane) derop, og på toppen kan man nyde den fantastiske udsigt til Montecatini Terme og hele Valdinievole dalen.


Besøg på vingård 


Toscana er sammen med Piemonte de to vigtigste vinregioner i Italien, og vi skal selvfølgelig ud og smage på nogle af de fantastiske vine. Vi besøger en af de charmerende vingårde i området, hvor vi nyder en god frokost og smager på mange af vingårdens uimodståelige og smagfulde vine.


Hotel Ambrosiano*** 


Vi bor på et dejligt hotel centralt beliggende i Montecatini Terme. Her finder du butikker og caféer lige uden for døren. Hotellet har en rolig gårdhave med adgang til loungebaren og restauranten. I restauranten bliver der serveret morgenmad, og der er også mulighed for at benytte sig af hotellets indendørs swimmingpool. Om aftenen kan du vælge blandt flere restauranter i nærheden.


Særlige betingelser


De Graa Busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud


Værdibeviset udløber 3 måneder før afviklingsdato. 


Du skal efter køb bekræfte reservationen hos De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. 


Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.


Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Bemærk


De Graa Busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. 


Har du spørgsmål til rejsen kan du ringe til De Graa Busser på tlf. 86 39 43 66. 


Ved køb accepteres De Graa Bussers rejsebetingelser - disse er vedhæftede din ordrebekræftelse.


Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Da der er en del byvandringer i programmet, skal man være normalt godt gående for at deltage på rejsen.


Nogle måneder før afrejse vil man modtage et infobrev med praktiske oplysninger.