For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Kør-selv-ferieSdr. Omme Kro

Kør-selv-ferie

Sdr. Omme Kroovernatning, morgenmad m.m.

Se frem til nogle hyggelige dage i hjertet af Danmark. Sdr. Omme Kro er en traditionsrig landevejskro, hvor de elsker krohygge. I nærområdet finder du masser af oplevelser, du kan nyde den smukke natur, fiske eller besøge LEGOLAND® eller Givskud Zoo. Kokkene vil forkæle med en velsmagende 3-retters menu, og om morgenen er der selvfølgelig en lækker morgenbuffet.

Dato17.05.19 – 19.05.19.*, 22.05.19 – 24.05.19., 30.05.19. – 01.06.19.*, 09.06.19 – 11.06.19*, 17.06.19. – 19.06.19.

*Tillæg ved overnatning fredag og lørdag: 150 kr. pr. person

PrisPrisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer kaffe og kage ved ankomst (fra kl. 15-16),1 x 3-retters menu efter køkkenchefens valg, 2 x overnatninger i standard værelse, 2 x lækker morgenbuffet, gratis internet og fri parkering, gratis fiskeri i kroens have, gratis opladning til elbiler.

Pris Fra 700 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Sdr. Omme Kro i hjertet af Danmark


I hjertet af Danmark ligger charmerende Sdr. Omme Kro, der er en traditionsrig landevejskro med kongeligt privilegium. Glæd dig til at opleve ægte krohygge og nærvær. Restauranten på Sdr. Omme Kro og Hotel kreerer kreative serveringer af friske råvarer, som gerne er fra lokalområdet. 


Masser af oplevelser i nærområdet


Sdr. Omme ligger midt i Jyllands smukke og uspolerede natur og er et ideelt udgangspunkt for besøg i bl.a. LEGOLAND® og Givskud Zoo. Kroen er også et ideelt udgangspunkt for en golfferie samt for andre sportslige aktiviteter som f.eks. lystfiskeri. Den idylliske Omme Å snor sig gennem Sdr. Omme Kros smukke baghave, hvortil de fleste af kroens store, lyse værelser har udsigt.


Bemærk


Small Danish Hotels er teknisk arrangør.


Din booking er først bekræftet, når du har modtaget bekræftelse på mail fra Small Danish Hotels.


Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte datoer.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335