For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Musik & KoncerterMozart i Midten

Musik & Koncerter

Mozart i MidtenKlassisk musik i nyt liveformat

Nu kan du opleve Mozarts fantastiske værker i et spritnyt format, når ’Mozart i Midten’ fremføres i Vibocold Arena. Forestillingen er en visuel koncertoplevelse, hvor musik, lys og fortælling danner ramme om en af de største musikalske personligheder, der har levet. Glæd dig til en unik koncert, hvor fokus er på at give dig en unik helhedsoplevelse.

Dato 04.06.19 kl. 19.30. Vibocold Arena, Viborg.

Pris inklusiv en A-koncertbillet.

Vi gør opmærksom på, at når du skal købe billet, så viderestilles du til Vibocolds billetsalg.

04.06.2019
Pris Fra 115 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Danmarks Underholdningsorkester og Mozart i spektakulært koncertformat.


Den klassiske musik får nyt liv i nyudviklet live-format, hvor publikum præsenteres for et bredt udvalg af den ikoniske komponists værker i en medrivende totalinstallation af lyd og lys. 


’Mozart i Midten’ er en visuel koncertoplevelse, hvor musik, lys og fortælling danner ramme om en af de største musikalske personligheder, der har levet.


Orkestret er placeret i cirkelformation på gulvet, mens publikum ser på fra siderne.  Musikere og sal er indhyllet i en specialdesignet lysiscenesættelse, der forvandler koncerten til en sansemættet helhedsoplevelse. 


Det er Mozarts tidlige værker der er særligt i fokus denne aften. De blandes med mere kendte kompositioner fra senere perioder og den utraditionelt sammensatte musik kædes sammen med udvalgte breve fra Mozart, oplæst af skuespiller Christine Skou. Alt dette skaber en ny, gennemkomponeret oplevelse af Mozarts musik.


Prisvindende sopransolist


Sopranen Sibylle Glosted, modtager af Reumerts Talentpris 2017 og kåret som Årets Unge Operatalent ved Copenhagen Opera Festival 2016, synger velkendte arier.  I sæson 18/19 kunne Sibylle opleves i rollen som Christine Daee i Det Ny Teaters opsætning af Phantom of the Opera. 


Øvrige solister fra Danmarks Underholdningsorkester:  • Ignas Mazvil, fagot

  • Julie Eskær, violin


Mozart og den unge generation


For Danmarks Underholdningsorkester er det vigtigt at inspirere den unge generation af musikere, så et eksklusivt hold af elever fra musikskolerne i Holstebro og Viborg er inviteret med til at åbne koncerten.


Bemærk


Danmarks Underholdningsorkester er teknisk arrangør.


Vi gør opmærksom på, at når du skal købe billet, så viderestilles du til Vibocolds billetsalg. 

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335