For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Musik & KoncerterSmokie - Greatest Hits Tour

Musik & Koncerter

Smokie - Greatest Hits TourTobakken i Esbjerg

Smokie er tilbage… Og det i et omfang som ingen tænkte muligt! Koncerten på Tobakken i april blev udsolgt på rekordtid, så derfor kommer de sympatiske englændere endnu engang forbi Tobakken med deres mange hits!

Dato 20.05.2021 kl. 20.00. Tobakken, Esbjerg.

Pris 375 kr. ekskl. gebyr.

Bemærk Billetterne er kun for abonnenter. Alle tider er vejledende.

20.05.2021
Pris Fra 375 kr.
Gebyr + 10 kr.

Beskrivelse

Smokie


Smokie har solgt over 30 mio. eksemplarer af deres plader i hele verden. Med en sådan utrolig historie bag sig er Smokie ikke kun et navn, men i høj grad et fænomen med en helt unik lyd.


Smokie lyden er så karakteristisk, at den har gjort det muligt for bandet at forblive på toppen i mere end to årtier og stadigvæk udgive ny musik. Den er original, tidløs og den gør Smokie til et af Englands bedst sælgende bands med en karriere kun få kan gøre bedre.


Med hits som ”Living Next Door To Alice”, “Have You Ever Seen The Rain”, “If You Think You Know How To Love Me”, ” Oh Carol”, ”Mexican Girl”, ”Needles and Pins” og mange flere er Smokie stadig blandt de mest efterspurgte bands.


Så kom og skrål med på de mange års hits, og glæd dig til fællessang på den fede måde!


 


Tidsplan


Kl. 20.00-20.45 - Support: The Lollipops


Kl. 21.15-22.40 - Smokie


 


Bemærk


CSB er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form. 


Dørene åbner kl. 19.00.