For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureDen tyske Vadehavsø Sild

Naturture

Den tyske Vadehavsø SildEt eksklusivt turistområde

Tag med på en unik endagstur til det populære ferieparadis Sild. Her finder man smuk uforstyrret natur, imponerende badestrande og nogle af Tysklands dyreste ferieboliger. Det er ikke uden grund øen betragtes som Nordeuropas Monaco. Sild er nemlig øen, hvor de kendte og rige holder til. Ud over eksklusivitet indeholder Sild en interessant historie, som vi naturligvis skal høre.

Dato Den 17.08.19. Arrangementet varer fra kl. 07.30 – 19.00.

Pris Abonnent 885 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 935 kr. 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv sejlads, morgenmad, frokost, tog, bus fra Møgeltønder t/r samt formidling.

Bemærk Vi mødes på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgade 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

Pris Fra 885 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Nordeuropas Monaco Det tyske ferieparadis på Vadehavsøen Sild betragtes som "Nordeuropas Monaco". Dette er stedet, hvor de kendte og rige holder til, da de flotte badestrande tiltrækker i stor stil. På Sild finder man eksklusive turistområder, masser af flot og uforstyrret natur. Derudover har Sild en dansk fortid, idet det danske kongehus i sin tid ejede dele af øen. Program Dagens program starter med en interessant bustur gennem marsken med fortællinger om stormfloder, grever og danske konger. Herefter skal vi på en sejltur med skibet Adler Express fra Nordstrand gennem det tyske Vadehav og ender i Hörnum på sydspidsen af Sild, hvor vi lægger til. Undervejs på sejlturen vil der blive serveret morgenmad. Turen fortsætter med bus rundt på øen med flere stop undervejs, bl.a. med en spadseretur i den eksklusive by Kampen, der byder på alt hvad hjertet kan begære af kendte og dyre mærkevarer. Her finder man også nogle af Tysklands dyreste feriehuse. På nordspidsen af øen i havnebyen List holdes frokostpause på en skøn fiskerestaurant, inden vi ender rundturen i hovedbyen Westerland, der er kendt for sin imponerende strandpromenade. I Westerland vil der desuden være tid til at udforske byen på egen hånd. Som noget helt særligt afsluttes besøget på øen med en togtur over Vadehavet via Hindenburgdæmningen tilbage til fastlandet. Tidsplan Kl. 07.30 - Afgang med bus fra Møgeltønder Kl. 09.15 - Sejlads gennem Vadehavet med Adler Express, morgenkaffe Kl. 11.50 - Landgang Sild / Hörnum, busrundtur. Travetur gennem Kampen, den eksklusive ferieby. Besøg på fiskerestaurant i List. Afgang med bus til hovedbyen Westerland. Travetur gennem Westerland inkl. strandpromenaden. Kl. 17.52 - Afgang med tog til fastlandet, Klanxbüll Kl. 18.15 - Bus retur til Møgeltønder Kl. 19.00 - Forventet ankomst Møgeltønder Bemærk Teknisk arrangør er Sort Safari® Medbring din tilsendte billet i udprintet form. HUSK PAS og euro til drikkevarer.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335