For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureEksklusivt weekendophold

Naturture

Eksklusivt weekendopholdOplev naturfænomenet sort sol

Nu har du mulighed for at opleve det fantastiske naturfænomen på dette skønne luksus weekendophold.

21.09.2019
Pris Fra 1.810 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Danmarks flotteste naturfænomen

Oplev synet af landets absolut største stæreflokke "danser" over marsken ved Nationalpark Vadehavet i grænseområdet mellem Danmark og Tyskland. Glæd dig til en oplevelse på første klasse, og kom helt tæt på det fantastiske naturfænomen. Der er garanti for at opleve vaskeægte naturmagi sammen med en dygtig naturguide, der har et indgående kendskab til stærenes adfærd og sovepladser samt adgang til ellers lukkede og private områder. 

Eksklusivt ophold

Glæd dig til en luksus naturoplevelse med indkvartering på det eksklusive ECCO Center ved Tønder. Her vil være en lille rundvisning med mulighed for at udforske stedets fornemme kunstsamling. Du kan desuden se frem til en velsmagende 3-retters menu i restauranten om aftenen efter at have oplevet det magiske naturfænomen. 

Program

Det bliver med garanti to dage i luksus på det skønne kursuscenter ECCO Center i Tønder. Programmet byder på alt fra byvandring i Møgeltønder til besøg i den flotte kirke og adgang til den lukkede del af Schackenborg Slotspark. Og naturligvis programmets højdepunkt – synet af stæreflokke, der danser over marsken og danner flotte formationer på himlen. Glæd dig også en velsmagende 3-retters menu, morgenmad med hjemmelavede specialiteter og en bustur i marskens flotte natur. 

Tidsplan

Dag 1

Kl. 13.00 - Indkvartering på ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder.
Kl. 14.00 - Velkomstkaffe – herefter rundvisning på ECCO Centret.
Kl. 16.00 - Afgang med bus til Møgeltønder med byvandring gennem Slotsgaden, besøg i kirken og den ellers lukkede del af Schackenborg Slotspark.
Kl. 16.45 - Afgang fra Møgeltønder til Sort Sol.
Kl. 20.00 - Lækker 3-retters menu på ECCO Centret. 

Dag 2

Kl. 07.30-10.00 - Morgenmad med hjemmelavede specialiteter.
Kl. 10.30 - Bustur gennem marsken og Nationalpark Vadehavet. Der serveres en sandwich undervejs.
Kl. 13.00 - Afslutning. 

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335