For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureEkstra dato Hjuldampertur

Naturture

Ekstra dato HjuldamperturSejltur på Kielkanalen m.m.

Hvem har ikke drømt om en sejltur på den imponerende Kielerkanal, krydret med historiske vingesus, nostalgi og luksus, og hvad er mere velegnet fartøj end et over 100 år gammelt veteranskib med masser af messing og mahogni? Glæd dig til en hyggelig oplevelse, hvor vi skal nyde Kielerkanalen fra søsiden sammen med vores guide. Og inkluderet i prisen er også frokostbuffet og kaffe og kage.

Dato Grundlovsdag 05.06.19 (UDSOLGT) og 27.07.19 (ekstra dato) kl. 08.00 – ca. 16.30

Pris Abonnent 945 kr.+ 15 kr. gebyr. Ikke-abonnent 985 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er pr. person og inklusiv frokostbuffet, kaffe/kage, bus fra Møgeltønder t/r samt guidning på hele ture.

Pris Fra 945 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Hyggeligt minicruise på Kielerkanalen Denne skønne dagstur tager dig med på en nostalgisk rejse gennem et lille stykke af Danmarkshistorien. Sejlturen går fra Kiel til Rendsburg gennem Kielerkanalen, der blev indviet tilbage i 1895, efter Danmark afstod Slesvig-Holsten til Tyskland. Et over 100 år gammelt veteranskib danner rammen for dette eksklusive minicruise gennem Kielerkanalen. Glæd dig til en smuk sejltur på et skib, der oser af nostalgi og luksus. På turen serveres en lækker brunchbuffet om bord på Freya, og efterfølgende nyder vi kaffen på en café i Rendsborg, mens skibene på kanalen passerer forbi. Freya Vi skal ud at sejle med et af verdens få aktive hjuldampere, Freya, der blev søsat i april 1905, og som har en spændende historie bag sig. Den har været alt fra kongelig yacht til flydende souvenirbutik. Kielerkanalen - som rettelig hedder Nord-Ostsee-Kanal - og som forbinder Nordsøen med Østersøen, er en af verdens mest besejlede strækninger. Den blev indviet i 1895 og afløste den gamle Ejderkanal. Den både var og er et imponerende ingeniørværk, som blev udført lige efter at Danmark afstod Slesvig-Holsten til Tyskland.


Program


08.00 Afgang med bus fra Møgeltønder, (Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder)


10.00 Afgang med Freya, sejlads på Kielerkanalen Brunchbuffet


13.30 Ankomst til Rendsburg / Kreishafen 14.00 Kage og kaffe i Rendsborg


16.30 Forventet ankomst Møgeltønder


Bemærk Teknisk arrangør er Sort Safari Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for det uforudsete. Medbring din tilsendte billet. Der kan forekomme forsinkelser pga. skibstrafikken på NOK. Husk pas samt euro til drikkevarer.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335