For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureForføriske Föhr

Naturture

Forføriske Föhrinkl. guide, frokost m.m.

Besøg forføriske Föhr i det tyske Vadehav. Øen er grøn, frodig og har flere maleriske landsbyer med friserhuse. Med på vores spændende tur har vi vores kyndige naturvejleder, som vil guide os sikkert gennem dagen og fortælle os spændende anekdoter og historier. Glæd dig til en eventyrlig og farverig tur, hvor du også får tid på egen hånd til at gå på opdagelse.

Dato Søndag den 14.07.19 kl. 09.15 – 18.00.

Pris Abonnent 875 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 935 kr. + 15 kr. gebyr.
inklusiv sejlads, frokost, bustransport på øen, entré, naturvejledning samt bus Møgeltønder t/r.

Bemærk Mødested: p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

14.07.2019
Pris Fra 875 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Naturtur til forføriske Föhr Idyl og smuk natur kendetegner Föhr – og med en placering i det tyske Vadehav er øen den perfekte destination til en hyggelig dagstur. Föhr, som tidligere har været en del af Danmark, kan prale af blandt andet at have haft den danske konge og H.C Andersen som overnattende gæster i løbet af sommermånederne. I dag finder du smukke og idylliske landsbyer som Nieblum samt en spændende kirke med de karakteristiske kaptajnsgravsten, der vidner om en dramatisk historie med hvaljagt. Program Vi mødes alle i Møgeltønder og stiger på bussen. På turen gennem marsken til Dagebüll, hvorfra vi sejler til Föhr vil naturvejlederen fortælle om den dramatiske Vadehavshistorie med stormfloder, konger og digegrever. På sejlturen med rederiet WDR gennem Vadehavet serveres morgenmad. På Föhr skal vi på busrundtur samt der er tid til en tur på egen hånd gennem hovedbyen Wyk. Tidsplan Kl. 09.15 Afgang med bus fra Møgeltønder Kl. 10.40 Afgang med skib fra Dagebüll Kl. 11.30 Ankomst Wyk, Föhr Vi skal spise frokost og på busrundtur bl.a. med besøg i landsbyen Nieblum Kl. 16.30 Afgang Wyk Kl. 17.20 Ankomst Dagebüll Kl. 18.00 Ankomst Møgeltønder Bemærk Medbring din tilsendes billet i udprintet form. JydskeVestkysten og Sort Safari® er tekniske arrangører. Mødested kl. 09.15 på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder Husk pas og € til evt. drikkevarer

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335