For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureHelgoland og fuglefjeld

Naturture

Helgoland og fuglefjeldSpændende endagstur

Vil du opleve smuk natur og interessante historier? Så har du nu muligheden, når turen går mod den røde klippeø ved navn Helgoland. Øen rummer fantastisk natur, særlige fuglefjeld og spændende historiske levn af sprængkratere og bunkeranlæg. Glæd dig til en oplevelsesrig endagstur med en dygtig guide fra Sort Safari gennem hele dagen.

Dato Den 18.05.2019 eller den 22.06.2019 kl. 07.00 - 20.30.

Pris Abonnent 850 kr. 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 910 kr. 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv kaffe og rundstykke på udturen, en lettere fiske- eller svinekødsanretning på hjemturen, sejlads, bus fra Møgeltønder t/r samt guide fra Sort Safari® hele dagen.

Bemærk Vi mødes på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

Pris Fra 850 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Besøg den røde klippeø


Helgoland er en fantastisk rød klippeø, der uden tvivl er et besøg værd. Øen byder på flotte fuglefjeld på øens øverste del samt historiske levn af sprængkratere og bunkeranlæg. Helgoland gemmer på interessante fortællinger om øens forhenværende sørøvere og pirater. Øen har desuden gode handelsmuligheder og er en oplagt destination, hvis man interesserer sig for at tage flotte fotografier. Glæd dig til en begivenhedsrig dag på HelgolandSafari. 


 


Program


Et besøg på Helgoland starter naturligvis med en sørejse, og rederiet Cassen Eils sørger for, at vi får en dejlig sejltur til den røde klippeø i Helgoland Bugt. Ved ankomsten til øen ankrer skibet op, hvorefter vi fragtes i land via landsætningsbåde, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem de opankrede skibe og havnen. På øen venter en fantastisk naturoplevelse, når vi tager turen op til den øverste del af øen, hvor vi sætter fokus på det flotte fuglefjeld med op til 20.000 fugle i ynglesæsonen. Undervejs kommer øens historie tæt på, når vi passerer sprængkratere og ser indgange til bunkeranlæg, der vidner om, at øen med sin interessante, strategiske placering i Nordsøen var skueplads for næsten uvirkelige hændelser under 2. verdenskrig. Går vi endnu længere tilbage, rummer historien også danske elementer samt fantastiske fortællinger om sørøvere og pirateri. Inden turen går tilbage mod fastlandet, er der tid på egen hånd til at udforske øen en smule eller gøre en god handel, da øen er toldlet område. 


Tidsplan


Kl. 07.00 Afgang med bus fra Møgeltønder


Kl. 09.20 Ankomst til Büsum/Helgoland Kai


Kl. 09.30 Afgang med Reederei Cassen Eils. Morgenkaffe og sejltur gennem Nordsøen


Kl. 12.00 Ankomst til Helgoland, rundtur på fuglefjeldet. Herefter mulighed for byrundtur/indkøb på egen hånd.


Kl. 16.00 Afgang fra Helgoland. Aftensmad (fisketallerken / svinekød) ekskl. Drikkevarer


Kl. 18.30 Ankomst til Büsum/Helgoland Kai og afgang med bus


Kl. 20.30 Forventet ankomst Møgeltønder 


Bemærk


Teknisk arrangør er Sort Safari®.


Praktisk fodtøj og overtøj efter årstiden. 


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Medbring gerne en kikkert. 


Husk pas og euro (kontanter) til drikkevarer og evt. indkøb.


Kort modtages ikke alle steder.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335