For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

  • NaturoplevelserØ-tur til Endelave

Naturoplevelser

Ø-tur til EndelaveFlere datoer

Tag med på en skøn endagstur til den lille ø Endelave, som ligger i Kattegat ud for Horsens Fjord. Her er ca. 10 km til Jylland, og sejlturen tager lidt over 1 time. Endelave By har bevaret sit hyggelige landsbypræg med gamle huse og frodige forhaver. Den smukke, afvekslende natur med bl.a. det store, uberørte naturområde Øvre, gør besøget på Endelave til en stor oplevelse.

Dato Se tidsplan under "Beskrivelse".
18.06.20
13.08.20
Ny dato: 03.09.20

Pris
Voksen: Abonnent 560 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: 610 kr. + 15 kr. gebyr.
Pensionist: Abonnent 540 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: 590 kr. + 15 kr. gebyr.
Barn u/14 år: Abonnent 435 kr. 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: 485 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer færgebillet, kaffe/the og rundstykke på færgeturen, frokostbuffet og én øl eller vand, kaffe og kage samt de nævnte adgange i programmet.

Bemærk Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 08.20. Kom i god tid. VÆR OPMÆRKSOM PÅ færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen.
HUSK at printe og medbringe den på dagen. Der skal udskrives 1 færgebillet pr. købt Endelave billet.

Pris Fra 560 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Oplev skønne Endelave


På denne hyggelige endagstur til Endelave bliver vi, efter en dejlig færgetur med kaffe og rundstykker, modtaget på havnen af ø-guide Tove Yde. Her vil hun fortælle om dagens program. Efterfølgende går turen mod Museumsgården, hvor vi skal opleve det lille lokale museum, kirken, udsigten fra kirketårnet og en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. Efter en skøn og oplevelsesrig formiddag nydes frokosten på Endelave kro. Om eftermiddagen skal vi på en to timers ø-tur i traktorvogne gennem det fredede naturområde Øvre. Undervejs på turen skal vi nyde en kop kaffe og lidt hjemmebag, inden turen slutter midt i Endelave By. Her har vi en lille time til at udforske landsbyen, havnen og stranden, inden færgen sejler tilbage mod fastlandet.


 


Tidsplan


Kl. 08:20: Afgang Snaptun. Husk at medbringe tilsendt færgebillet. Kaffe/te og rundstykke på færgeturen, som serveres i salonen i venstre side af færgen. 


Kl. 09:30: Ankomst til Endelave. Ø-guide Tove Yde tager imod jer på havnen. 


Kl. 09:45: I skal have rundvisning på Endelave Museum, i kirken og kirketårnet samt have en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. 


Kl. 12:00: Ø-guiden følger hele gruppen til kroen, hvor I får dejlig buffet med hjemmebagt brød, sild, lune retter, pålæg og ost samt en øl eller vand. 


Kl. 13:00: Traktortur øen rundt. Der er kaffe og kage fra Cafe Havfruen med på turen. 


Kl. 15:00: Traktoren sætter jer af midt i byen, så I kan opleve øen på egen hånd.


Kl. 16:10: Færgen sejler.


 


Bemærk


Ø-guiderne er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Du skal selv sørge for transport til og fra færgen.