For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Salget er lukket

    NaturtureØrnesafari

Naturture

ØrnesafariPå rovfuglejagt i naturen

Saml familien til en dejlig dag i naturens tegn. Jagten efter de danske rovfugle er sat ind, og vi skal i fællesskab på ørnesafari. Kom helt tæt på ørne, falke, høge og våger, når naturvejlederen guider og fortæller om fuglenes levevis og den særlige natur i Danmarks største nationalpark.

Dato 18.08.19 kl. 10.00 – 13.00.

Pris Voksen: Fordelspris 165 kr. 15 kr. gebyr // Normalpris 185 kr. 15 kr. gebyr.
Børn (under 14 år): Fordelspris 95 kr. 15 kr. gebyr // Normalpris 105 kr. 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv guidning (kørsel foregår i egen bil).

Bemærk Vi mødes på p-pladsen ved Vidåslusen, Slusevej 10, 6280 Højer.

18.08.2019
Pris Fra 95 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Nationalpark Vadehavets rovfugle I Marsken og omkring Nationalpark Vadehavet finder man et forholdsvis højt antal af ørne, falke, høge og våger. Den øgede bestand af danske rovfugle jagter trækfugle, overvintrende fugle, små pattedyr og fisk. Det er en evig kamp på liv og død, når rovfuglen først har fået øje på sit bytte. Oplev naturen og de danske rovfugle på ørnesafari i National Vadehavet. Program Ørnesafarien starter i Magrethe-Kog, der er et attraktivt område for havørne. Chancen for at komme helt tæt på flere havørne er derfor meget stor. Herefter fortsætter safarien ind i marsken til fiskestederne for fiskeørnen. Vi skal helt tæt på fiskeørnene – derfor er Marsken den helt rette destination. Det fantastiske syn af fiskeørnen og havørnen, der jager i luften og i vandet, er bare ét af dagens højdepunkter. Undervejs på turen vil naturvejlederen naturligvis fortælle om fuglenes levevis og den særlige natur i Danmarks største nationalpark – Nationalpark Vadehavet. Efter en hyggelig dag i naturens tegn er vi klar til at køre tilbage mod Højer i egne biler. Bemærk Teknisk arrangør er Sort safari. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for det uforudsete ting. Medbring din tilsendte billet. Husk pas, da rovfuglene ofte skal observeres lige syd for grænsen. Vi anbefaler varm, vind- og vandtæt påklædning samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler) Medbring gerne en kikkert

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335