For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Salget er lukket

    NaturtureOplev hjortene i brunst

Naturture

Oplev hjortene i brunstWeekendophold m. udflugter

Nyd nogle spændende dage ved Vesterhavet, når vi tjekker ind til et skønt weekendophold på PHs historiske Henne Mølle Å Badehotel.

14.09.19-15.09.19
Pris Fra 1.785 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Hjortene i brunst

Oplev Danmarks største hjortevildt i brunsttiden, når vi sammen med Naturstyrelsen Blåvandshuk tager på en spændende weekendophold. I september er hjortene i brunst, og de er derfor yderst fokuserede på at opretholde deres brunstterritorium. Hjortene forsøger med brøl og duft at imponere og tiltrække hunnerne. Samtidig må hver enkelt hjort være opmærksom på at holde de andre hjorte på afstand. Det store gevir med skarpe ender er derfor hjortens stærkeste våben. Det anbefales at opleve hjortene hen mod solnedgang eller tidligt om morgenen. Her er det en enestående oplevelse at høre de høje gennemtrængende brøl, mens man observerer de 250-300 kg. tunge krondyr på de åbne arealer.


Program

Vi starter weekenden med indkvartering på badehotellet, hvorefter der vil blive serveret velkomstkaffe med hjemmebag. Eftermiddagen bruges i Naturbussen med spændende oplevelser. Om aftenen skal vi nyde en velsmagende fire retters kulinarisk oplevelse på badehotellet. Om søndagen skal vi tidligt op. Vi skal udforske hjortene i brunst, hvilket gøres bedst tidligt om morgenen. Det bliver en unik oplevelse at høre hjortenes brøl og se, hvordan de på én gang forsøger at imponere hunnerne og holde de andre hjorte på afstand. Det bliver uden tvivl en weekend i naturens tegn. Vi skal også køre langs Broncealderkysten ved Grærup Langsø og strandkanten langs Vesterhavet. Sidst men ikke mindst skal vi med en Schweisshundefører på arbejde, og se, hvordan det foregår, når påkørt eller anskudt vildt skal findes.


Tidsplan


Lørdag 

Fra kl. 13.30 indkvartering på badehotellet 

Kl.14.00 Velkomstkaffe med hjemmebag 

Kl. 15.00 afgang med Naturbussen til spændende eftermiddag 

Kl. 18.00 Retur til strandhotellet 

Kl. 19.00 Middag 


Søndag 

Kl. 05.30 Vækning + en kop kaffe med selvsmurt rundstykke 

Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst” 

Kl. 09.00 Brunch på badehotellet 

Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration 

Afslutning m. en sandwichs + en øl/vand 


Henne Mølle Å Badehotel

På dette weekendophold skal vi indkvarteres på det skønne Henne Mølle Å Badehotel, der er beliggende flot og naturligt mellem klitterne – helt tæt på vandet. Hotellet er opført af arkitekten Poul Henningsen tilbage i 1936. Indretningen er derfor udført med respekt for arkitektens særlige stil med alt fra stole til lamper. Badehotellet værner om gæsterne, og køkkenet serverer velsmagende nordisk mad med et twist fra det franske køkken. 


Søndag 

Kl. 05.30 Vækning + en kop kaffe med selvsmurt rundstykke 

Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst” 

Kl. 09.00 Brunch på badehotellet 

Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration 

Afslutning m. en sandwichs + en øl/vand

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335